Kaş Bezirgan Köyünde "Bezirgan‘dan Türkiye‘ye İktidara Yürüyüş" Pikniği

Antalya‘nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan beldesi CHP örgütü tarafından Bezirgan köyünde yapılan "Türkiye‘ye İktidara Yürüyüş" kır pikniğine CHP Antalya milletvekili adayları katılarak kendilerini tanıttılar.

CHP Kalkan Belde Başkanı Uğur Zafer Ünal, yaptığı açıklamada, "Genel seçimler öncesinde adaylarımız ile halkımızı tanıştıracağımız ve bölgemizde ilk defa yapılan böylesine bir organizasyona katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Bezirgan köyünün tarihi ambarları önünde yapılan pikniğe, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya milletvekili adayı Deniz Baykal‘ın da bulunduğu CHP Antalya milletvekili adayları Turgut Acar, Osman Kaptan, Aydın Özer, Levent Kıldır ve O. Fevzi Orakçal, CHP Antalya Il Başkanı Ahmet Özer Ülken, partililer, köylüler ve Kaşlılar katıldı. Kır pikniğine katılan CHP Antalya milletvekili adayları kendilerini tanıttılar. Tanıtım töreninde Deniz Baykal, "Sevgili Kaşlı, Kalkanlı, Kınıklı ve Bezirganlılar, mutluluk

içerisindeyim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bezirgan Yaylasına hepiniz hoş geldiniz. Antalya‘ya hizmet yolunda hep beraber devam edeceğiz. CHP Antalya‘da hızla yükselen 1. parti. Partinize sahip çıkınız. Türkiye‘yi bu noktaya, komiserlerin tokatlandığı bir ülke haline bunlar getirdiler. Şımarttılar, şimdi de rahatsız oluyorlar. Türkiye‘yi bu noktadan sonra beraber sahipleneceğiz. Inanç, mezhep istismarı yapmadan Türkiye‘nin yüzünü güldüreceğiz. Antalya‘mızda Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün bize

emanet ettiği 6 oklu bayrağı zirveye çıkaracağız" dedi. Deniz Baykal‘a pikniğe katılan çocuklar, kadınlar, köylüler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleri ile yarıştılar. Kır pikniğinden ayrılan Deniz Baykal ve adaylar geceyi Kaş‘ta Çukurbağ yarımadasında Tamara Otel‘de geçirecekler. Pazartesi günü Kaş yöresinde vatandaşlarla buluşacak olan Deniz Baykal seçim gezilerine devam edecek.

Kaynak: İHA