Belediye Konservatuarı Thm Çocuk Korosundan Muhteşem Konser

Şanlıurfa‘da 23 Nisan kutlamaları kapsamında Şanlıurfa Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Çocuk Korosu, ücretsiz bir konser verdi.

Belediye Konservatuarı Thm Çocuk Korosundan Muhteşem Konser
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nın 91. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Şanlıurfa Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Çocuk Korosu, Belediye Nikah ve Konferans Salonu‘nda 2 bölümden oluşan ücretsiz olarak bir konser verdi. Halil Balıkçı Oğlu‘nun şefliğinde gerçekleştirilen ve büyük ilgi gösterilen konserde 24 eser seslendirildi. 9 saz sanatçısı ve 38 minik ses sanatçısının sahne aldığı gecede, konuklar müzik tadında unutulmaz bir gece yaşadılar. Konsere, Belediye Başkanı Dr. Ahmet

Eşref Fakıbaba, Eşi Gül Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. 23 Nisan Çocuk Bayramını aileleriyle birlikte doyasıya kutlayan minikler konserde özgürlüğün tadını çıkardılar. Protokole ayrılan koltuklara oturan çocuklar Başkan Fakıbaba ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Belediye Başkanı Fakıbaba, "Birbirinden yetenekli çocuklarımızın yer aldığı koro bizlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Şef Halil Balıkçı oğlu‘nun idaresinde bu koromuzda yer alan sanatçıları yürekten kutluyorum. Bu arkadaşlara çocuk demek istemiyorum onlar gerçekten benim yanımda birer sanatçı. Ben bu tür organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçen başta Başkan Yardımcısı Fevzi Yüce Tepe‘ye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ‘a teşekkür ediyorum. Bir teşekkürümde siz değerli halkımıza bizleri bu gecede yalnız bırakmadınız" dedi.

Konser sonunda Şef Halil Balıkçı oğlu ve çocuklara teşekkür eden Başkan Fakıbaba koro sanatçılarına birer karanfil takdim etti.

Kaynak: İHA