Kardelen Koleji Tarafından Fotoğraf Sergisi Açıldı

Nevşehir Kardelen Koleji tarafında bu yıl 2. si gerçekleştirilen Fotoğraf Sergisi Forum Kapadokya Alış Veriş Merkezi‘nde açıldı.

Kardelen Koleji Tarafından Fotoğraf Sergisi Açıldı
Kardelen Koleji Fotoğraf Kulübü öğrencileri tarafından çekilen Kapadokya fotoğrafları sergisi bugün Forum Kapadokya A.V.M.‘de açıldı. Kardelen Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan sergi öncesinde ise öğrenciler tarafından jimnastik ve müzik korosu tarafından gösteri yapıldı.

Kardelen Koleji Fotoğraf Sergisine Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş,Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ve çok sayıda öğrenci velisi ve vatandaş katıldı.

Kardelen Koleji Fotoğraf Kulübü tarafından 2.si düzenlenen fotoğraf sergisini açılışını Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ve AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar tarafından yapıldı. Sergi açılışından sonra ise Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş öğrenciler sergiyi gezerek fotoğraflar ile ilgili öğrencilerden bilgiler aldı. Kardelen Koleji öğrencileri tarafından ise Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş‘a bir tane Kapadokya Fotoğrafı hediye edildi.

Kardelen Koleji Fotoğraf Kulübü tarafından açılan Fotoğraf Sergisi 2 Gün boyunca Forum Kapadokya‘da sergilenecek. Sergide bulunan fotoğraflar ise satışa sunularak elde edilen gelirler ise Nevşehir‘de maddi imkanı olmayan bir okula verilecek.

Kaynak: İHA