Hisarcık Kaymakamına Linyitspor Atkısı Hediye Edildi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen voleybol turnuvası sonunda Kaymakam Mustafa Koç’a fanatik TKİ Tavşanlı Linyit spor taraftarı olan Sağlık memuru Mehmet Ali Kiraz tarafından TKİ Tavşanlı Linyit spor atkısı hediye edildi.

TKİ Tavşanlı Linyit spor atkısı boynuna takılan Kaymakam Mustafa Koç, “ TKİ Tavşanlı Linyit spor Bank Asya liginde aldığı başarılı sonuçlarla hepimizin gururu olmuştur. Bu atkıyı boynumda taşımaktan gurur duyuyorum. “ dedi.

Voleybol turnuvası esnasında tribüne dev Linyitspor bayrağı asan ve elinden TKİ Tavşanlı Linyit spor atkısını hiç düşürmeyen fanatik Linyit spor taraftarı olan Sağlık memuru Mehmet Ali Kiraz, “ Ailemle birlikte TKİ Tavşanlı Linyit spor’un deplasman dahil tüm maçlarına gidiyorum. Bu bizim ailede artık bir tutku, bir hastalık oldu. TKİ Tavşanlı Linyit spor bizim canımız ciğerimiz. İnşallah bu yıl çıktığımız Bank Asya liginde şampiyonluk ipini göğüsleyerek süper lige çıkacağız“ diye konuştu.

Kaynak: İHA