Asrın Konutları, 366 Gün Tatil İmkanı Sunuyor

Havasıyla suyuyla taşıyla toprağıyla modern ve geleceğe yatırım yapan yönetimiyle bir yaşam cazibe merkezi olan Esenyurt ilçesinde yeni bir sosyal yaşam alanı kuruluyor.

Asrın Konutları, 366 Gün Tatil İmkanı Sunuyor
Son deprem yönetmeliği doğrultusunda fore kazık sistemi destekleri ve 6 bodrumu ile deprem güvenliğini öncelikli tutan ve 19 adet sosyal tesisiyle 366 gün tatil imkAnı sunan Asrın Konutları, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 formatında toplam 258 daire ve 3 adet işyerinden oluşuyor. Asrın Konutları, Osmanlı mimarisinin ve modern mimarinin sentezinden oluşan konsept bir yapıyla sosyal yaşamın kapılarını ardına kadar açıyor.

Araçla E-5 ‘e 1 dakika, E-6 bağlantı yoluna 4 dakika, Atatürk Hava Limanına 15 km, Media Markt, Carrefour, Real, Bauhaus, Migros, Skyport, Beylicium, Koçtaş, Darty alış-veriş merkezlerine, Esenyurt Devlet Hastanesi‘ne, Beylikdüzü Medilife Cerrahi Merkezi‘ne ve Medicana Inernational Hastanesi‘ne ortalama 3-4 dakika uzaklıkta olan Asrın Konutları merkezi bir konumda bulunuyor. Depreme dayanıklı yapısı, geleneksel ve modern sentez mimarisi, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz sosyal olanaklarıyla Asrın

Konutları huzurun ve hizmetin adresini sunuyor.

Asrın Konutları can ve mal güvenliğinize verdiği önemle ve sosyal tesis yapısıyla sunduğu düzeyli yaşam konseptiyle evinizde kendinizi her anlamda güvende hissettiriyor.

Son 7 yılda Türkiye‘nin en hızlı gelişen ilçesi olan Esenyurt da bulunan Asrın Konutları, aynı zamanda hem E-5‘e yakınlığı hem de Beylikdüzü ilçesi sınırlarına yakın konumuyla her iki ilçede son yıllarda yükselen alış-veriş merkezleri, hastaneler, park ve bahçeler, seçkin okullar, sosyal faaliyet alanları, kültür ve spor merkezlerinin tam ortasında bulunuyor. Çevresinde Yaşar Acar Fen Lisesi, Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi, Özel Fatih Fen ve Anadolu Lisesi,Vali Muammer Güler Anadolu Öğretmen Lisesi,

İstanbul Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Fatih Üniversitesi gibi okullarla beraber toplamda 3 Üniversite, 11 Lise, 39 İlköğretim, 17 Anaokulu, 27 Dershane bulunan Asrın konutları çocuklarınızın geleceği için önemli eğitim fırsatları arasındadır.

Yakın zamanda bina çevresinde Esenyurt Belediyesi tarafından yapılacak olan Osmanlı Evleri Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi tamamlanmış olup 29 Ekim 2011 tarihinde hizmete girecek metrobüs hattı ve bir çok yeni alış-veriş merkezi hayata geçirilecektir.

Asrın Konutları‘nı özel kılan sosyal tesis özellikleri şunlar:

"Bayan Yüzme Havuzu, Bayan Spor Salonu, Bayan Hamam ve Saunası, Bay Yüzme Havuzu, Bay Spor Salonu, Bay Hamam ve Saunası, Çocuk Yüzme Havuzu, Mescit (140 m2), Sohbet Odaları (aynı anda 3 ayrı grubun sohbet edebileceği), Oyun Salonu ,Sega, Nintendo, Wii, Playstation vs. (Küçükler için), Oyun Salonu, Masa Tenisi ve Bilardo Salonu (Büyükler için), Çatı Tenis ve squash Kortları, Bay ve bayan Kuaförler, Market, Kreş ( 0-6 yaş arası), Çamaşırhane, Çatı Cafe ve restaurant, 2 Kat Kapalı Otopark, 7 * 24

Güvenlik Hizmetleri, 75 m2 den 90 m2 arası kısıtlı sayıda 1+1 ler , 128 m2 ile 166 m2 arası 2 +1 ler , 175 m2 ile 205 m2 arası 3+1 ler , 247 m2 ile 260 m2 arası 4+1 ler".

Kaynak: İHA