Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Ali Boğa, Yörük Çadırı Kuruyor

AK Parti’nin Muğla Milletvekili Adayı Ali Boğa, seçim çalışmasını memleketi Fethiye’de kuracağı Yörük çadırından yürütecek.

AK Parti’nin Muğla Milletvekili Adayı Ali Boğa, seçim çalışmasını memleketi Fethiye’de kuracağı Yörük çadırından yürütecek.

AK Parti’nin Muğla milletvekili adayları tanıtım çalışmaları kapsamında Fethiye’ye geliyor. İlçe yönetimi ve partililer adayları Fethiye-Antalya sınırında bulunan Bekçiler köyünde davul zurna eşliğinde karşılayacak. Bütün partilileri karşılama törenine çağıran AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, adayların büyük bir konvoyla karşılanacağını aktardı. Saat 14.30 sularında Fethiye girişinden alınan adayların konvoy eşliğinde Fethiye’ye geleceğini ve Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde halkı selamlayacağını anlatan Türkan, Fethiyeli aday Ali Boğa’nın burada bir konuşma yapacağını söyledi.

SEÇİM OTAĞI KURUYOR

AK Parti Fethiye teşkilatı olarak Ali Boğa için farklı bir seçim çalışması yürüteceklerini de açıklayan Mustafa Ali Türkan, ‘Seçim Otağı’ oluşturacaklarını belirtti. Muğla’dan 1’nci sıra adayı olan Ali Boğa’nın Yörük çadırında doğduğunu bunun için de seçim bürosu olarak Yörük Çadırı’nı kullanacaklarını kaydeden Türkan, “Fethiye Turizm Meslek Lisesi karşısında bulunan ve mülkiyeti partili bir arkadaşımıza ait olan araziye yarından itibaren Yörük Çadırı kuruyoruz. Seçim çalışmalarını bu çadırdan yürüteceğiz. Yörük çadırından Ankara’ya Yörük bir adayı göndermiş olacağız.” dedi.