Çağsiad Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Akaydın‘ı Ziyaret Etti

Çağdaş Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın‘a nezaket ziyaretinde bulundu.

Genel merkezi İstanbul‘da bulunan kısa adı ÇAĞSİAD olan Çağdaş Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın‘ı makamında ziyaret etti. Antalya Şube Başkanı Ali Ekber Aldemir, Şube Sekreteri Halil Zengin ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Akaydın‘a ÇAĞSİAD ile ilgili bilgi veren Antalya Şube Sekreteri Halil Zengin, ÇAĞSİAD‘ın küçük ve orta ölçekli esnaf ve sanatkarları bir çatı altında toplamayı hedeflediğini söyledi.

Şube Başkanı Ali Ekber Aldemir ise, “İş yaşamında, birliği, güzel ahlakı, kardeşliği, doğruluğu tüm iyi meziyetleri esas alan yapımızla bu sistemin öncüsü olmayı amaçlıyoruz. Derneğimizin yönetim ve çalışma anlayışınıda, bizlere Ahi Evran‘dan miras kalan doğruluğu, dürüstlüğü, kardeşliği, iyi ahlakı ve tüm iyi insan meziyetlerini esas alarak yapılandırmayı amaçladık” dedi.

Kaynak: İHA