Sögiad’Tan Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’Ye Ziyaret

Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) yönetimi ziyaret turuna Söke Belediyesi ile devam etti. Derya Semerci Başkanlığı’ndaki SÖGİAD yönetimi Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’yi makamında ziyaret etti.

Aynı zamanda SÖGİAD’ın onursal üyesi olan Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’yi ziyaret eden genç iş adamları adına Başkan Derya Semerci; “SÖGİAD olarak kurulduğumuz günden bu yana ilçemize sosyal ve ekonomik sorumluluk projeleri anlamında katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Genç iş adamları olarak yaşadığımız kent Söke’ye katkı sağlamak adına faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

Yeni görevlerinde SÖGİAD yönetime başarılar dileyen Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ise yaptığı açıklamada kentlerin gelişmesinde sivil toplum örgütlerinin katkılarının büyük olduğunu vurgulayarak; “SÖGİAD her zaman sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alarak ilçede varlığını hissettirmiştir. Sivil toplum kurum ve kuruluşları demokrasilerin ve kalkınmanın vazgeçilmez unsurları olmuşlardır” diye konuştu.

Kaynak: İHA