Karakolu Radyo Televizyon Merkezi Haline Getirdiler

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Hacı Bayram Karakolu binası yeniden tefriş edilerek Radyo–Televizyon ve Foto–Film Şubesi’ne çevrildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Hacı Bayram Karakolu binası yeniden tefriş edilerek Radyo–Televizyon ve Foto–Film Şubesi’ne çevrildi.

Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, merkez Seyhan İlçesi’ne bağlı Hanedan Mahallesi’ndeki binada çevre esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Esnaflarla yakından ilgilenen Kesmez, bir sorunlarının olup olmadığını sordu. Emniyet Müdür yardımcılarıyla şube müdürlerinin de hazır bulunduğu programda konuşan Mehmet Salih Kesmez, geçmişte polis merkezi ve benzeri amaçlarla kullanılan yapıyı Radyo–Televizyon ve Foto–Film Şubesi’ne dönüştürdüklerini söyledi.

İçinde Polis Radyosu’nun yer aldığı yerin esnafların destekleriyle tekrar düzenlediklerini belirten Kesmez, “Madem esnafın bize böyle bir emeği oldu, onlarla buluşmak istedik. Hem esnafımızla kaynaştık, hem de teşekkürlerimizi ilettik. Sağ olsunlar onlarda bizi kırmadı. Kahvaltıyı da ortak hazırladık. Halkla bütünleşmenin güzel bir sahnesini birlikte yaşadık.”dedi. Esnaflar geçmişte karakol olarak kullanılan binaya görevli amirlerin soğuk yaklaşımları yüzünden mesafeli durduklarını dile getirdi. Kahvaltı sonrası esnafları kapıya kadar uğurlayan Kesmez, onlarla harta fotoğrafı çekti.