Mahalle Sakinlerinden Başkan Tuna‘ya Teşekkür

Sincan Maraşal Çakmak Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna‘yı ziyaret ederek, ilçede yapılan belediye hizmetlerine teşekkür etti.

Mahalle sakinlerinden Osman Gül başkanlığında Başkan Tuna‘yı makamında ziyaret eden vatandaşlar, hizmetlerin artarak devam etmesini de istediler.

Mahalleliler adına konuşan Osman Gül, "Sincan‘da yıllardır özlemle beklenen çalışmaların art arda yapılmaya başlaması bizleri çok memnun etmiştir. Hizmetlerden en önemlisi Ankara Çayı Islah Projesi ve Siloların kaldırılmasıdır. Bulvar ve bağlantı yolları konusunda da çalışmalar yapıyorsunuz. Bu çalışmalar tamamlandığında ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşacak. Sincan bir başka güzel olacak" dedi.

Mareşal Çakmak Mahalle sakinlerinin bu duyarlı davranışlarının kendilerine güç verdiğini belirten Tuna ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Tuna, "Bulundukları makamda hizmet için oturduklarını hatırlatarak, Sizlerin emaneti olan bu koltukta amacımız bütün mahallelere eşit hizmet götürebilmektir. Ekibimizle birlikte bunun için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA