Justin tv Gençler Fenerbahçe maçı canlı izle (Gençlerbirliği Fenerbahçe)

Justin tv Gençler Fenerbahçe maçı canlı izle (Gençlerbirliği Fenerbahçe). Justin tv Gençler Fenerbahçe maçı canlı izle (Gençlerbirliği Fenerbahçe) izle. Justin tv Gençler Fenerbahçe maçı canlı izle (Gençlerbirliği Fenerbahçe) izleyin. Justin tv Gençler Fenerbahçe maçı canlı izle (Gençlerbirliği Fenerbahçe) izlemek için tıklayınız. İşte Justin tv Ge

Justin tv Gençler Fenerbahçe maçı canlı izle (Gençlerbirliği Fenerbahçe)
Trabzonspor'dan liderliği geri almak isteyen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Gençlerbirliği'ne konuk olacak.


Justin tv Gençler Fenerbahçe maçı canlı izle (Gençlerbirliği Fenerbahçe)MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Justin tv Gençler Fenerbahçe maçı canlı izle (Gençlerbirliği Fenerbahçe)
MAÇIN KARELERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Sezonun ikinci yarısında yakaladığı seriyle liderlik koltuğuna kadar yükselen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Gençlerbirliği’ne konuk olacak.

Ankara deplasmanı Fener için sıkıntılı

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Yeni Malatyaspor hezimeti sonrası sezonun en kötü günlerini yaşayan Fenerbahçe için ‘küllerinden yenide doğdu’ ifadesini kullanmak abartı olmaz. Rakipleri Trabzonspor ve Bursaspor’un puan kayıplarını kendi lehine çevirmeyi başaran sarı-lacivertliler, yakaladığı galibiyet serisi sonrası gelen liderliği geri almanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe, Ankara deplasmanlarında aldığı kötü sonuçlarla tanınan bir ekip. Bu sezon Ankara deplasmanında oynadığı tek maçta Ankaragücü’ne 2-1 yenilen ve 3 puan bırakan Fenerbahçe, geçen sezon da Ankara'da oynadığı 4 lig maçında da galibiyet alamamış ve 11 puan bırakmıştı.

Alex Gençlerbirliği'ni sever

Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza ise Gençlerbirliği maçlarını seviyor. Alex’in en çok gol attığı takım Gençlerbirliği. Kaptan, Süper Lig’de forma giydiği 7 sezonda Ankara temsilcisine 12 maçta 9 gol kaydetti.

Konuk ekipte en büyük sıkıntı, Gökhan Gönül’ün sakatlığı olacak. Sol kasık bölgesinde yırtık tespit edilen başarılı savunma oyuncusu, bu önemli deplasmanda takımını yalnız bırakacak. Sakatlıkları devam eden Selçuk ve Semih’in de bu maçta oynaması mümkün değil.

Fenerbahçe’nin muhtemel onbiri: Volkan, Bekir, Lugano, Yobo, Andre Santos, Özer, Mehmet Topuz, Emre, Dia, Alex, Niang

Kupa dopingi

Ligde istediği sonuçları alamayan Gençlerbirliği, kupada gelen turla moral buldu. Ziraat Türkiye Kupası’nda Bucaspor’u saf dışı bırakan Ankara temsilcisi, adını yarı finale yazdırdı. Hafta içinde dağıtılan primler ise oyunculara moral verdi.

Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Gençlerbirliği, Fenerbahçe karşısında sürpriz bir sonuç alma peşinde.

Gençlerbirliği’nin muhtemel onbiri: Serdar, Orhan, Aykut, Burak, Murat, Cem Can, Jedinak, Oktay, Serkan, Azofeifa, Zec