Suluova Ticaret Ve Sanayi Odası’Ndan Dubai’Ye Ziyaret

Amasya‘nın Suluova ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası üyesi iş adamları, Dubai Gulfood Gıda Fuarı‘nda iş görüşmelerinde bulundu.

Suluova Ticaret Ve Sanayi Odası’Ndan Dubai’Ye Ziyaret
Amasya‘nın Suluova ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası üyesi iş adamları, Dubai Gulfood Gıda Fuarı‘nda iş görüşmelerinde bulundu. KOSGEB destekli geziye Suluova Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 17 işadamının yanı sıra Suluova Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aksu, Meclis Başkanı Musa Çoban, İlçe Belediye Başkanı Mahmut Boz da katıldı. İşadamları, 120 ülkenin katıldığı Dubai Gulfood Gıda, İnşaat, Ambalaj ve lojistik hizmetler konusunda bilgi aldı.

    Fuarda gıda inşaat, ambalaj ve lojistik hizmetler konusunda ikili iş görüşmeleri ve pazar araştırması yapan iş adamları öncelikli olarak su, un, et ürünleri, yumurta ve pırlanta taşı üzerine ikili firma görüşmesi yaptı. Gezinin verimli geçtiğini ifade eden Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aksu, “Dubai, gıdaya yönelik yapılacak yatırımlarda büyük bir pazar. 5-10 yıl süresinde büyük ticaret ve turizm kenti olan Dubai; dünya gıda sektörünün de önemli aktörlerinden biri haline gelecek. ilçemiz iş adamları için yararlı olduğuna inanıyoruz.” şeklinde konuştu.