Boğazlıyanlılar Bir Milletvekili İstiyor

Yozgat‘ın Boğazlıyan ilçe halkı, genel seçimlerde Meclis‘e bir milletvekili göndermek istiyor.

Boğazlıyanlılar Bir Milletvekili İstiyor
Yozgat‘ın Boğazlıyan ilçe halkı, genel seçimlerde Meclis‘e bir milletvekili göndermek istiyor.

Uzun yıllardır Boğazlıyan nüfusuna kayıtlı bir milletvekilinin Meclis‘e gönderilmediğinden yakınan ilçe halkı, iktidar veya muhalefet partisinden seçilebilecek bir sırada olacak milletvekili adayını parti gözetmeksizin destekleyeceklerini belirtiyor. Boğazlıyanlılar, "Yeter ki ilçemizi temsil eden bir milletvekili Meclis‘e gitsin" diye konuşuyor.

Boğazlıyan ilçesine bağlı Ovakent Belde Belediye Meclis Üyesi ve Başkanvekili Hacı Ali Ersoy, genel seçimlerde AK Parti‘den milletvekili adaylığını açıklayacağını düşündükleri Nurullah Nurdoğan‘ın aday olması halinde kendilerinin sonuna kadar AK Parti‘ye ve adayına destek vereceklerini söyledi.

HAS Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Uğur Karakoç da Boğazlıyanlılar olarak Nurullah Nurdoğan aday olur ve sıralamada da önlerde yer bulursa parti gözetmeksizin tüm Boğazlıyan halkının destekleyeceğini ifade etti. Karakoç, "Boğazlıyan yıllardır milletvekili çıkarmıyor, AK Parti Boğazılyanlı Nurullah Nurdoğan‘a bir veya ikinci sırayı vermesi gerekir. İyi bir sırada milletvekili adayı olacak kişiye her zaman destek çıkacağız. Meclis‘e milletvekili gönderme konusunda Boğazlıyan her zaman sonlarda kalmıştır. Bu dönem bir milletvekilinin Boğazlıyanlı olmasını bekliyoruz." dedi.

Mahmut Çeliker isimli vatandaş, CHP‘li olduğunu belirterek, Nurullah Nurdoğan‘ın AK Parti‘den milletvekili seçilecek bir sırada olması halinde destekleyeceklerini kaydetti. Muzaffer Kılıçaslan isimli vatandaş da Boğazlıyanlı bir milletvekili adayının iyi bir sırada yer alması halinde parti gözetmeksizin destek vereceklerini söyledi. Yaşar Özyürek (52) bu zamana kadar CHP dışında hiçbir partiye oy vermediğini belirterek, "Boğazlıyan‘dan Meclis‘e bir milletvekili gönderilmesini istiyoruz. Bu sebeple iyi bir sıradaki AK Parti milletvekiline destek vereceğim ve yakınlarımı da bu yönde teşvik edeceğim." diye konuştu.