İl Birincisi Krosçular’Dan Kaymakam Memük’E Ziyaret

Zonguldak’ta düzenlenen kros müsabakalarında il birinciliğini elde Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu kros takımı Alaplı Kaymakamı Aydın Memük’ü ziyaret etti.

Zonguldak’ta düzenlenen kros müsabakalarında il birinciliğini elde ederek Türkiye şampiyonasının bölge ayağında il’i temsil edecek olan Kasımlı İlköğretim Okulu kros takımı Alaplı Kaymakamı Aydın Memük’ü ziyaret etti.

Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, Müdür Yardımcısı Bahattin Duman ile birlikte Alaplı Kaymakamı Aydın Memük’ü ziyaret eden yıldız kızlar ve küçük kızlar kros takımı Kaymakam Memük’e çiçek takdim etti.

Ziyarette konuşan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, “Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu kros takımımız il müsabakalarında birinciliği elde ederek Türkiye şampiyonası bölge ayağı müsabakalarına katılacaklar, ben kendilerini kutluyorum. Öğrencilerimizin hem kros’ta, hem de derslerinde başarılı olduğunu öğrendim. Bu vesile ile öğrencilerimizin velilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. İnşallah ilimizi Kayseri’deki bölge şampiyonasından en iyi şekilde temsil edeceklerdir” diye konuştu.

Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, ise “Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu yıldız kızlar ve küçük kızlar kros takımlarımız il birincisi olarak Türkiye Şampiyonası bölge ayağı için Kayseri iline gidecekler, iki takım halinde inşallah Zonguldak’ımızı başarı ile temsil edeceğiz. Hedefimiz bölge şampiyonasında ilk üçe girerek Türkiye şampiyonasına katılmak inşallah başarılı oluruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA