Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli, Çorum‘da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Türkiye‘de yağma ekonomisinin sona erdiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" programı kapsamında Çorum‘da bir konferans verdi. Anitta Otel‘deki konferansı AK Parti Çorum milletvekilleri Agah Kafkas, Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve davetliler izledi.

Türkiye gemisinin rotasında ilerlediğini dile getiren Gedikli, 2023 yılında Türkiye‘nin dünyanın 10. büyük ekonomisi olacağını belirtti. Ekonomi ile siyasetin beraber yürüdüğünü dile getiren Gedikli, "İşin başı istikrardır. Siyasi istikrar olduğu zaman ekonomik ve sosyal istikrarda olur. Yeter ki Türkiye‘de istikrar olsun. Yeter ki istikrar devam etsin" dedi.

Türkiye‘de istikrar isteyenlerin yanı sıra bir de istikrar bozucuların bulunduğunu ifade eden Gedikli, Türkiye‘de işler yolunda gitmeye başladığında birilerinin dönen çarklara çomak sokmaya, suyu bulandırmaya başladığına dikkat çekti. Gedikli, bu tür hareketlerin geçmişte olduğu gibi günümüzde de olduğuna işaret etti.

Türkiye‘nin kronik sorunlarını çözmeye kararlı olduklarını vurgulayan Gedikli, "AK Parti‘nin ekonomide başardığı en önemli şey nedir? Enflasyon. Enflasyon hırsızlıktır. Milletin cebindeki parayı çaktırmadan çalmaktır. Yönetim kötüyse, acizse milletin parasını cebinden çalarlar. Türkiye yıllardır enflasyon canavarı ile yattı kalktı. Enflasyon kötü yönetimin bir sonucudur. AK Parti enflasyonu tek haneli rakamlara düşürdü. Daha birkaç yıl öncesine kadar bol sıfırlı paralar vardı. Şimdi Türk lirası itibar

kazandı. Artık gururla taşıyabiliyoruz" diye konuştu.

"DÜSTURUMUZ MİLLETE HİZMET"

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise AK Parti‘nin en önemli düsturunun millete hizmet olduğunu belirterek, ‘hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir‘ sözünü kendine şiar etmiş bir milletin bunun dışında bir yaklaşım sergilemesinin mümkün olmadığını belirtti.

Türkiye‘nin son yıllarda yapılan atılımlar ile ezilmiş dünya halklarının ilhamı olmaya başladığını dile getiren Ceylan, "Her millet özgürlük mücadelesinde gelmek istediği noktaya ulaşmak için ülkemizi örnek almaya başlamıştır. Oysa bu ülke daha 15 yıl önce 28 Şubat‘ın karanlık günlerini, 30 yıl önce darbeleri yaşamıştır. Ama milleti ile birlikte hareket eden yöneticiler olduğunda ülkenin nasıl şaha kalktığını hepimiz gördük ve bunu yaşamaya devam ediyoruz. Halkın iradesi diyorsak, hak ve özgürlükler

diyorsak, eşitlik ve adalet diyorsak, ileri demokrasi diyorsak, bunu sadece kendi toplumumuz için değil bütün dünya halkları için dile getirmek zorundayız. Huzur ve istikrarı sadece kendi ülkemiz için değil, bölgemizdeki ve dünyadaki tüm ülkeler için istiyoruz. Çünkü şu gerçeğin farkındayız; dünya artık eski dünya değil. Ülkeler arasında aşılmaz duvarlar yok, toplumlar arasında geçilmez uçurumlar da yok. Eğer küresel barıştan söz edeceksek, bütün halkların, bütün toplumların, bütün yönetimlerin bu ideali

sahiplenmesi lazım. Türkiye‘nin son yıllarda demokraside, ekonomide, sanayide, tarımda ve hayatın her alanında elde ettiği bütün kazanımların temelinde huzur ve istikrar ortamı vardır. Türkiye bugün bütün dünyayı şaşırtan bir dinamizm içinde büyüyor, gelişiyor ve kalkmıyorsa bunu hiç kuşku yok ki geleceğine umutla bakan ve hizmeti hayat felsefe haline getiren insanlarına borçludur" ifadelerini kullandı.

Konferans sonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli‘ye ibrik hediye edildi.

Kaynak: İHA