Ak Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Sivri:

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Sivri çalışmalarına ilçe ve belde belediye başkanları ile Ak Parti teşkilatlarını ziyaretiyle devam ediyor.

Sivri, Gümüşkonak Belediyesi, Nasrettin Hoca Belediyesi, Günyüzü Belediyesi ve Sivrihisar AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Uzun ama değerli bir yola çıktıklarını söyleyen Sivri, "Bu yolda hep birlikte hareket edebilmek için bugün sizden destek istemeye geldim. İlçemizin sorunlarını çözmek, daha ferah yarınlara yürümek için burada bulunuyorum" dedi.

2023‘ün Türkiye‘sinin planlarının kurulduğunu ifade eden Sivri şunları söyledi: "AK Parti iktidara geldiği günden bu yana, daha önceki hükümetlerin çözmeye cesaret edemediği sorunları çözüme kavuşturmak için var gücüyle çalıştı. Bugün Eskişehir’in de 2023’ün Türkiye’sine yakışır hale gelmesi için çaba göstermek zorundayız. El ele verip Büyük Eskişehir’i hep birlikte inşa edeceğiz. Tarım ve sanayi sorunları çözülmüş, işsizlik rakamları tek hanelere düşmüş, eğitimde çığır açmış gözde bir Eskişehir’dir. Bunu kurmanın en güzel yolunun sizlerle birlikte inşa edileceğinin farkındayım. Ankara’da Eskişehir halkının temsilcisi, hükümetin de Eskişehir sözcüsü olmak için milletvekilliğine aday adaylığımı koydum."

Kaynak: İHA