Bakan Güneş, Aldırmaz’I Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Osman Güneş, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adana’ya gelen İçişleri Bakanı Osman Güneş, beraberinde Adana Valisi İlhan Atış olduğu halde bugün sabah saatlerinde Büyükşehir Belediyesi’ne geldi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Genel Sekreter Kaşif Barut ve belediye bürokratları tarafından bina önünde karşılanan İçişleri Bakanı Osman Güneş, Büyükşehir Belediyesi’nde yaklaşık 30 dakika kaldı.

Adana’da olmaktan memnuniyet duyduğunu söyleyen İçişleri Bakanı Osman Güneş, seçim güvenliği toplantılarının ilkini yapmak üzere geldiğini belirterek, "Sayın Valimizin ev sahipliğinde; bölge valilerimiz, emniyet müdürlerimiz ve jandarma komutanlarımızla toplantı yapacağız. Özellikle sizi de ziyaret etmek istedim. Belediyemiz bizimle ilgili bir kurumumuz. Her gittiğimiz yerde belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Adana, hakikaten büyük şehir. Sorunları, ihtiyaçları vardır. Allah kolaylık versin. Başarılar diliyorum" dedi.

"Sayın Başbakanımızdan sonra sizleri de burada görmek bizim için büyük şeref" diyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, "Adana, ülkemizin Ortadoğu’ya açılan penceresi. Adana’nın morale ihtiyacı var. İşsizimiz çok ancak, bankada işadamlarımızın mevduatları var. Kendi çözümümüz, kendi içimizde. Sizlerin ziyaretleriyle moral bulacağız ve inşallah sorunları aşacağız" şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Osman Atalay ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın görüşmeleri daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak: İHA