Düzce Emniyetinden Kaçakçılığa Geçit Yok

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Mali Şube ekiplerince sabah saatlerinde yapılan operasyonda, iki günde 147 bin paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Mali Şube ekipleri gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. Düzce TEM Otoyolu Bolu Dağı tünel yolu üzerinde aracı beklemeye başlayan ekipler, saat 06.30 sıralarında İ.A idaresindeki 29 AZ 449 plakalı kamyonu durdurdu. Kamyon şoförü taşıdığı kamyonetin arızalı olduğunu ve İstanbul‘a götürdüğünü söyledi. Arızalı olduğu belirtilen 34 VS 2261 plakalı kamyonette Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ve Mali Şube

ekiplerinin yapmış oldukları inceleme sonucu gümrük kaçağı bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Kamyon sürücüsü polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kamyon emniyetin otoparkına çekildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Geçen yıl 1 milyon gümrük kaçağı sigara ele geçiren Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, 2011 yılında da iki günde toplam 147 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Kaynak: İHA