Bbp‘Liler İdam Cezasının Geri Gelmesi İçin İmza Kampanyası Başlattı

Büyük Birlik Partisi (BBP) bölücü, ekonomik ve ahlaki terör suçları için idam cezasının geri getirilmesi için imza kampanyası başlattı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) bölücü, ekonomik ve ahlaki terör suçları için idam cezasının geri getirilmesi için imza kampanyası başlattı.

BBP Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan, parti binasında yaptığı basın açıklamasında; bölücü, ekonomik ve ahlaki suçlarda idam cezasının geri getirilmesi için imza kampanyası başlattıklarını söyledi. 2 yıl önce bayram günü Kayseri‘de kaçırılan 3 çocuğun öldürülerek bir yere gömülmesinin insan olma erdemine sahip her kesin vicdanını incittiğini belirten Kılınç, yaptıkları eylemle hayvanları bile utandıran bu tür insanların cezaevine konulması yerine acilen idam edilmesi gerektiğini kaydetti.

İdam cezasının geri gelmesi için referanduma gidilmesi gerektiğini belirten Kılınç, idam cezasının geri gelmesiyle birlikte toplumdaki suç oranının kısa sürede daha da aşağıya çekileceğine yürekten inandıklarını ifade etti.

    Manavgat‘ta 20 gün içinde topladıkları imzaları TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin‘e sunacaklarını belirten Kılınç, son yıllarda insanın kanını donduran ahlaki terör suçlarının had safhaya ulaştığını belirtti.

    Kılınç, "İdama karşı olanlar tecavüz edilip öldürülen annelerin acılı yüzüne baksın. TCK, bizim geleneğimizi uygun değil. Masum bir çocuğa tecavüz ettikten sonra hunharca öldüren bir kişiyi affetmek devletin hakkı değil. Zaten bir köpek kudurmuşsa siz ne kadar aşı yaparsanız yapın iflah etmez. Kuduran köpek başkalarına zarar vermemesi için öldürülür. İnsan kılıklı kudurmuş köpeklerin de toplum güvenliği için idam edilmesi gerekir." diye konuştu.