Sosyal Aktiviteler, Derslerde Başarıyı Artırıyor

Çocuk müzikallerinin aranan oyuncusu haline gelen Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları 7. sınıf öğrencisi Muammer Alhan Babat, sosyal aktivitelerin akademik başarıları tetiklediğini bildirdi.

Geçtiğimiz yıl sahneye konan Peter Pan ve Pamuk Prenses müzikallerinin başrol oyunculuğunun ardından bu yıl da Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikaliyle adından sıkça söz ettiren GKV Özel Okulları 7. Sınıf öğrencisi Muammer Alhan Babat, akademik başarısıyla da dikkat çekiyor. Okulun sevilen öğrencileri arasında yer alan Babat, derslerindeki başarısıyla da göz doldururken il, ilçe ve okul genelindeki başarılarıyla da ilgi odağı oluyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gaziantep genelinde yapılan seviye belirleme sınavında aldığı puanla okul ikincisi, Şehitkamil üçüncüsü ve il onuncusu olmayı başaran Muammer Alhan Babat, GKV Özel Okullarında düzenlenen bir törenle ödüllendirildi. Ödülünü GKV Özel İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bozgeyik‘ten alan Muammer Alhan Babat, Türkiye dereceleri yapmak için okul idaresine söz verdi.

1 Nisan 2011 Cuma günü start alacak olan Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikalinde Alaaddin karakteriyle başrol oynayacak olan Muammer Alhan Babat, akademik başarısında sosyal etkinliklerin de büyük rol aldığını ifade ederek, “Güzel sanatlar ve tiyatroyla uğraşıyorum. Sahne beni adeta dinlendiriyor. Kendimi mutlu ve huzurlu hissettiğim en önemli yerlerden birisi sahnedir. Provalardan sonra kendimi dinlenmiş hissediyorum ve derslerime daha rahat çalışıyorum. Yoğun geçen provalar beni adeta dinlendiriyor. 1 Nisan 2011 tarihinde Shazili Hazır Türk Kahvesinin ana sponsorluğunda sahnelenecek olan Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikali‘nin startını veriyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü‘nün yaptığı son deneme sınavında elde ettiğim sonuç beni şaşırtmadı. İnşallah bundan sonra daha iyi sonuçlar için çalışacağım” dedi.

Kaynak: İHA