Apple Premium Reseller Elmacıpazarı‘nın 16. Mağazası Adana‘da Açıldı

Adana‘da 16. mağazası açılan Apple Premium Reseller elmacıpazarı‘nın açılış töreninde büyük izdiham yaşandı.

Apple sevenler Türkiye‘nin dört bir tarafından gece saat 21.00‘den itibaren mağaza önünde sıraya girerek açılış saatine kadar uyumadan beklediler. Bazı girişimciler bu fırsatı kazanca dönüştererek erken saatlerde sıraya girdi. Açılış öncesi kapı önündeki sıralarını Apple sevenlere yüksek meblağlı ücretlerle satması dikkat çekti.

Elmacıpazarı‘nın açlış törenine Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Elmacıpazarı Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakıboğlu, Apple AB Satış Müdürü Christos Perakis, Bilkom Genel Müdürü Cömert Varlık, Satış Direktörü Fikret Ballıkaya, Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Erkan Tüfekçioğlu ve yüzlerce Apple sever katıldı.

Naksan Holding‘in teknoloji alanındaki yatırımlarının büyük bir hızla arttığını ifade eden elmacıpazarı Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakıboğlu, "Naksan Holding son üç yıl içerisinde bir çok alanda olduğu gibi teknoloji alanında da önemli yatırımlara imza attı. elmacıpazarı, Naksan Holding‘in ilk kurulduğu yer olan Gaziantep elmacıpazarı semtinden ismini almakta ve bünyesinde Apple Premium Reseller‘ın bütün ürünlerini dünya ile aynı anda Gaziantep ve bugün itibariyle Adana ve çevre illerdeki Apple sevenlerle buluşturmaktadır. Adana şubemizin açılışında yaşadığımız bu yoğunluk Türkiye‘de artık teknolojiye dayalı yeni bir dönemin başladığı, insanların bir çok bilgisayar markası arasından dünyanın en güvenir markası Apple‘ı tercih etmesinin ise markaya olan güvenin ve teknolojiyi takip etmenin bir sonucudur. Naksan Holding olarak yatırımlarımız devam edecek olup elmacıpazarı şubelerini Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki illerimize yaymak en büyük hedefimizdir" dedi.

Kaynak: İHA