Aref Ghafouri final videosu tıklayın (Aref ve Sefa izle)

Sefa Doğanay hürrem taklidi ve Sefa Doğanay Yetenek Sizsiniz programının filnalinde birinci oldu. Sefa Doğanay izle.Aref Yetenek Sizsiniz programının finalinde ikinci oldu.Aref Ghafouri büyük final gecesinde neler yaptı? Aref ghafouri hileleri var mı?

Aref Ghafouri final videosu tıklayın (Aref ve Sefa izle)
Aref ve Sefa Doğanay finalde yarıştı. Sefa Doğanayın şampiyon olmasıyla etkileyici performanslarıyla herkesleri şaşırtan Aref Ghafouri ikinci oldu.Sefa Doğanay hürrem taklidi ve Sefa Doğanay Yetenek Sizsiniz programının filnalinde birinci oldu. Sefa Doğanay izle.Aref Yetenek Sizsiniz programının finalinde ikinci oldu.Aref Ghafouri büyük final gecesinde neler yaptı? Aref ghafouri hileleri var mı? Sefa Doğanay Saba Tümer'i gözyaşlarına boğdu.İşte Sefa Doğanay taklit şovları. Sefa Doğanay final Yetenek Sizsiniz programında kahkahaya boğdu.

Aref Ghafouri, Sercan Yenice ve Pascal, Sefa Doğanay, Veysel Çeliktepe, Türkan Kürşat ilk beşe kalmayı başardığı 'Yetenek sizsiniz Türkiye' yarışmasının birincisi taklitleriyle büyük beğeni toplayan Sefa Doğanay oldu. Fakat finalde tüm gözler illüzyonist Aref Ghafouri'deydi.

Bir önceki gösterisi ana haberlere günlerce konu olan Aref, kendisini ikinci yapan final gösterisinde ruhunu stüdyoda dolaştırdı. Önce kendisini bayıltan sonra da sinevizyon aracılığı ile sahneye aldığı üç seyircinin oturduğu masayı yöneten Aref, kırdığı bardak ve devirdiği sandalyelerle korku dolu dakikalar yaşattı.

SEFA DOĞANAY VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

AREF GHAFOURİ VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ