Aref Ghafouri büyük final video (Aref final hilesi ve sırrı çözüldü)

Sefa Doğanay hürrem taklidi ve Sefa Doğanay Yetenek Sizsiniz programının filnalinde birinci oldu. Sefa Doğanay izle.Aref Yetenek Sizsiniz programının finalinde ikinci oldu.Aref Ghafouri büyük final gecesinde neler yaptı? Aref ghafouri hileleri var mı?

Aref Ghafouri büyük final video (Aref final hilesi ve sırrı çözüldü)
Sefa Doğanay hürrem taklidi ve Sefa Doğanay Yetenek Sizsiniz programının filnalinde birinci oldu. Sefa Doğanay izle.Aref Yetenek Sizsiniz programının finalinde ikinci oldu.Aref Ghafouri büyük final gecesinde neler yaptı? Aref ghafouri hileleri var mı? Sefa Doğanay Saba Tümer'i gözyaşlarına boğdu.İşte Sefa Doğanay taklit şovları. Sefa Doğanay final Yetenek Sizsiniz programında kahkahaya boğdu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının birincisi Sefa Doğanay'ı büyük bir tehdit bekliyor.Yaptığı taklitlerle Türk halkını bir hayli eğlendiren, bu sayede de Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasını kazanan Sefa Doğanay'ı bundan sonra dikenli bir yol bekliyor. Televizyon ekranlarında program program dolaşarak birçok ünlünün taklidini yapan ve izleyenleri kahkahalara boğan Sefa Doğanay, kariyerinin daha başındayken ciddi hatalarla karşı karşıya.Taklitlerin dışında kendi karakterini yaratması gerekiyor Sefa Doğanay'ın... Yoksa program program dolaşarak, her ekranda benzer taklitler yaparak anca belirli bir süre ön planda kalabilir.Ata Demirer'in kariyer çizgisine bakıldığında Demirer de böyle taklitlerle piyasaya çıkmış ancak kendi karakterlerini yaratara bir yer edinebilmişti.

Yetenek Sizsiniz'in birincisi Sefa Doğanay'ın taklit şovları video paylaşım sitelerinde en çok izlenen videolar arasına girdi...Sefa Doğanay taklit şovları internetteki video paylaşım sitelerinde de en çok izlenen videolar sıralamasındaki yerini aldı. Yarışmada ünlenen Sefa Doğanay'ın ünü, internet ortamında daha da arttı. Sefa Doğanay'ın özellikle Nihat Doğanay taklit gösterisini izlemek için bilgisayarları karşısına geçen milyonlar, Doğanay'ın taklitleri için arama motorlarında taklit aradı.

SEFA DOĞANAY VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

AREF GHAFOURİ VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ