Hastalara Spor Malzemesi Yardımı Yapıldı

Adana Büyükşehir Belediyespor, her kesimin spor yapmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediyespor, her kesimin spor yapmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Amatör faaliyet gösteren çeşitli branşlardaki takımları bünyesine katarak Adana’da spora büyük destek veren Büyükşehir Belediyespor, son olarak “herkes spor yapacak olanaklara sahip olmalı” anlayışından hareketle Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki hastalara spor malzemesi yardımında bulundu.

Hastane Başhekimi Dr. Bülent Demirbek, yaklaşımlarından dolayı Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Umut Polat’a teşekkür etti. Dr. Demirbek, “Burada tedavi gören insanlarımız rahat spor yapabilsin diye spor alanları oluşturduk. Futbol, basketbol, voleybol sahaları ile tenis kortu spor yapmak isteyenlere hizmet veriyor. Sağolsunlar Büyükşehir Belediyespor Kulübü de spor malzemesi yardımında bulundu. Gösterdikleri ilgiden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihin Aldırmaz, Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Mustafa Tuncel ile Umut Polat’a teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Umut Polat da, bu tür desteklerinin artarak süreceğini belirtti. Polat, “Hastalarımız spor yapsın diye malzeme yardımında bulunduk. Biz mümkün olduğunda Adanalıların spor yapacak ortama kavuşmasını istiyor ve çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırıyoruz. Bu konuda Sayın Zihni Aldırmaz ve Mustafa Tuncel’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her branşında faaliyet gösteriyoruz. Tüm bu çabaları Adana’da sporun yaygınlaşması için gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Malzeme yardımı sırasında Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Adnan Atılgan da hazır bulundu.