Kula Anaokulu, Kardeş Köy Okuluna Yardım Etti

Manisa’nın Kula ilçesinde bulunan Kula Anaokulu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Eroğlu Köyü İlköğretim Okulu anasınıfına kırtasiye, oyuncak ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Manisa’nın Kula ilçesinde bulunan Kula Anaokulu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Eroğlu Köyü İlköğretim Okulu anasınıfına kırtasiye, oyuncak ve temizlik malzemesi yardımında bulundu. Bu amaçla okula yapılan ziyarete Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı, Şube Müdürü Salim Tosun, Kula Anaokulu Müdürü Sedat Karakaya, Okul Aile Birliği Başkanı Meltem Kavas ve öğrenciler katıldı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Kaymakam Şahiner, “Böyle projeler çok anlamlı. Kısıtlı imkanlarla eğitim öğretim yapan öğretmen ve öğrencilere büyük mutluluk veriyor. Bu vesileyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve anaokuluna teşekkür ediyorum.” dedi. Milli Eğitim Müdürü Kaşıkçı da her okulun imkânlarının farklı olduğunu, kardeş okul projesiyle zor şartlarda bulunanlara yardım edildiğini belirtti. Kula Anaokulu Müdürü Karakaya ise köy okullarının şartlarını bildiğini, öğretmenlerin çok özverili çalışması gerektiğini dile getirdi. Karakaya, "Bu yüzden elimizdeki malzemelerden kardeş okulumuza belli ölçüde yardımda bulunduk. Umarım bir parça da olsa ihtiyaçlarını karşılamışızdır." şeklinde konuştu.