Çankırı Valisi Uzun: Türkiye’Nin Önünü Üniversiteler Açacak

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, "Türkiye’nin önünü üniversiteler açacak." dedi.

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, "Türkiye’nin önünü üniversiteler açacak." dedi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu tarafından organize edilen "Siyasilerle Söyleşiler’"in ilk konuğu Çankırı Valisi Şemsettin Uzun oldu. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşinin açılış konuşmasını yapan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu Başkanı Hakan Akdağ organizasyonun temel amacının yöneticilerin tecrübelerini öğrenciler ile paylaşmasını sağlamak olduğunu ve bu amaç doğrultusunda da ilk konuk olarak Çankırı Valisi Şemsettin Uzun’u davet ettiklerini belirterek Şemsettin Uzun’a teşekkür etti.

Vali Şemsettin Uzun ise, son dönemde yapılan altyapı çalışmaları ve Çankırı Karatekin Üniversitesi’nin kurularak kısa sürede önemli bir yol almasının Çankırı’nın geleceğinin parlak olduğunun bir göstergesi olduğunu söyledi. Şemsettin Uzun, "Türkiye’nin önünü üniversiteler açacak. Bu noktada sizlere önemli işler düşüyor. Çalışarak her güçlüğün altından kalkabilirsiniz. Çalışın, sıkı çalışın, sistemli çalışın. Konunuzda uzmanlaşın. Sadece bir diplomaya sahip olmak her şeyi halletmiyor." dedi.

Vali Uzun’a, Çankırı Karatekin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gürbüz Özçelik tarafından bir tablo hediye edildi.