Boğazlıyan‘da Bilgi Kültür Yarışması Düzenlendi

Yozgat‘ın Boğazlıyan ilçesinde İlköğretim öğrencileri arasında bilgi kültür yarışması düzenlendi Boğazlıyan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Salonunda gerçekleşen yarışmaya Boğazlıyan Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, okul müdürleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yozgat‘ın Boğazlıyan ilçesinde İlköğretim öğrencileri arasında bilgi kültür yarışması düzenlendi

Boğazlıyan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Salonunda gerçekleşen yarışmaya Boğazlıyan Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, okul müdürleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Yarışma öncesinde öğrencilere başarı dileyen Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız,‘‘Sizler bilgi yarışmasında okullarınızı temsil etme onur ve şerefini yaşıyorsunuz. Tabi bu arada kendinizi sınama imkanı da buluyorsunuz. Yozgat‘ta bizleri de en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyor, şimdiden hepinizi kutluyorum‘‘dedi.

Yapılan yarışma sonunda Ahmet Yörükoğlu İlköğretim Okulu birinci, aynı puanda kalan Necatibey İlköğretim Okulu ve Uzunlu Atatürk İlköğretim okulu‘na İkinci olurken, yarışmanın devamında sorulan yedek sorulara daha fazla doğru cevap veren Necatibey İlköğretim okulu ikicin oldu. Yarışma esnasında öğrenciler tezahuratlarla arkadaşlarını destekledi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA