Keçiören Bağlumspor Geleceğin Sporcularını Yetiştiriyor

Amatör spor branşlarına kucak açan ve her zaman destek veren Keçiören Bağlumspor Kulübü birçok dalda başarılara imza atıyor.

Geçtiğimiz günlerde Ankara‘da düzenlenen (13-15) yaş minikler kategorisi Ankara İl Birinciliği güreş müsabakalarında Keçiören Bağlumspor Kulübü takım halinde birinciliği elde etti. Yaşar Doğu Güreş Salonu‘nda düzenlenen müsabakalarda 32 kg‘da Hüseyin Özen ve 38 kg‘da Yunus Emre Kolat birinciliği, yine 32 kg‘da Muhammed Şehid Koca, 42 kg‘da Yusuf Acehan ve 53 kg‘da Burak Turan ikinciliği, 35 kg‘da Hasan Basri Koca, 59 kg‘da Hüseyin Çolak, 73 kg‘da Mehmet Emin Uzun ve 66 kg‘da da Muhammed Emin Şenol

üçüncülüğü elde etti. Ulaştırmaspor ve Ankara Büyükşehir Belediyesi‘ni geride bırakarak birinci olan Keçiören Bağlumspor Güreş Takımı, Türkiye Güreş Şampiyonası öncesi Mayıs ayında Sivas‘ta yapılacak grup müsabakalarına katılacak.

YEREL YÖNETİMLER SPORA DESTEK VERMELİ

Keçiören Belediyesi olarak amatör spor branşlarına her zaman destek olduklarını ve bir çok dalda da faaliyet gösterdiklerini belirten Başkan Mustafa Ak, hedeflerinin hem gençleri spora yöneltmek, hem de yeni ve yetenekli sporcuların yetişmesine imkan sağlamak olduğunu belirterek, "Sporda başarının anahtarı küçük yaşlarda başlanan eğitim ve sistemli çalışmadan geçiyor. Gençlerimizin başarılarını görmek bizi hem gururlandırıyor hem de Türk sporunun geleceği adına umutlandırıyor. İnanıyorum ki, bu

gençlerimizin arasından şampiyon sporcular yetişecektir. Genç sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Onlardan gelecekte daha büyük başarılar bekliyorum" dedi.

Sporda başarı için yerel yönetimlere de büyük görevler düştüğünü ifade eden Başkan Ak, Keçiören Belediyesi olarak geleceğin sporcularının yetişmesi için her türlü destek ve katkıyı sağladıklarını, bu desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA