Japonya'da depremden 4 gün sonr agelen mucize

Tarihinin en büyük depremi ve tsunami felaketini yaşayan Japonya'da devam eden arama-kurtarma çalışmalarında 4 aylık bir bebeğin enkazdan sağ çıkarılması ailesini sevince boğdu.

Japonya'da depremden 4 gün sonr agelen mucize
Japonya Depremi (Son Detaylar)

Tarihinin en büyük depremi ve tsunami felaketini yaşayan Japonya‘da devam eden arama-kurtarma çalışmalarında 4 aylık bir bebeğin enkazdan sağ çıkarılması ailesini sevince boğdu. Sendai sahil kasabasında 4 aylık bir bebek depremden 4 gün sonra enkaz altından sağ salim çıkartıldı. Bebeklerine kavuşan aile mutluluklarını ifade edecek, söz bulamadıklarını söyledi.

    Çin yerel medyasındaki haberde, deprem ve tsunaminin büyük bir felakete yol açtığı Japonya‘da 4 aylık bir bebeğin depremden 4 gün sonra enkaz altından sağ salim olarak çıkarıldığı bildirildi. Sendai sahil kasabasında bulunan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

    Depremin olduğu sırada kucağında olan bebeğini tsunami sularına kaptırdığını ve bir daha hiç göremeyeceğini anlatan baba, umutlarının tükenmeye yüz tuttuğu bir anda çocuğuna kavuşmuş olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu ifade edemeyecek kadar sevinçli olduğunu söyledi.

    Sendai sahil kasabasında 14 Mart‘ta arama kurtarma çalışmaları sırasında molozların arasından gelen bebek sesi Japon Savunma Kuvvetleri‘ne bağlı askerlere de ayrı bir moral oldu.