KARABÜKSPOR BURSASPOR CANLI MAÇ İZLE

Karabükspor Bursaspor'u konuk ediyor. Süper Toto Süper Lig'in 25. haftasında Karabükspor Bursaspor'u evinde konuk ediyor. Saat 14.00'da başlayacak olan Karabük Bursa karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek. Karabük Bursa maçını LİG TV'den ve Justin TV'den canlı izleyebilir. Canlı anlatımla beyazgazete'den takipe debilirsiniz.

KARABÜKSPOR BURSASPOR CANLI MAÇ İZLE
Liderin 5 puan gerisinde olan Timsah, Karabük'ü devirmesi halinde şampiyonluk yarışındaki iddiasını kanıtlayacak, kaybederse zirveden kopacak. Zorlu mücadele bugün 14.00'te başlayacak.

MAÇI CANLI ANLATIMLA TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Bursaspor, lider Fenerbahçe ile Trabzonspor’un 5 puan gerisinde ve bugün en kritik karşılaşmalarından birine çıkacak. Sezonun flaş takımı Kardemir Karabükspor’a konuk olacak Timsah’ın tek çıkar yolu kazanmak. Yeşil-Beyazlılar Necmettin Şeyhoğlu Stadı’ndaki mücadeleden zaferle ayrılırsa, hem moral bulacak, hem de şampiyonluk yarışındaki iddiasını kanıtlayacak. Kaybetmesi halinde ise zirveden iyice kopacak, çünkü olası fark 8 puan olacak.

İstatistikler Karabük diyor

Kritik 90 dakikada Bursaspor’un gol yollarındaki en önemli kozu Miller olacak, oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Karabük ise Emenike’nin yokluğunda Cernat’tan büyük şeyler bekliyor. İki ekip ligde daha önce 7 kez karşılaştı. Bu maçların 4’ünü Karabük, 2’sini Bursa kazanırken, 1 müsabaka beraberlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL 11'LER

K.KARABÜKSPOR
Tomiç
Kerim
Muhammet Ö.
Deumi
Seric
Diego
Şenol
Hakan S.
Birol
Cernat
İlhan
Teknik Direktör: Yücel İldiz

BURSASPOR
İvankov
Ali
Serdar
İbrahim
M. Keçeli
Altidore
Svensson
Ergic
Ozan
Batalla
Miller