Akay: Ak Parti Alınterine Verdiği Değeri, Destekleriyle İspatladı

Seçim çalışmalarını Bayındır ilçesinden başlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, son olarak Beydağ ve Kiraz‘ı ziyaret ederek teşkilatlarla fikir alışverişinde bulundu.

Seçim çalışmalarını Bayındır ilçesinden başlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, son olarak Beydağ ve Kiraz‘ı ziyaret ederek teşkilatlarla fikir alışverişinde bulundu. Akay, “En uzak ilçemiz, gönlümüze en yakın olandır.” diyerek, AK Parti iktidarlarında şehir merkezinden en ücra köye kadar ayrım gözetmeksizin hizmet götürüldüğünü söyledi.

AK Parti Beydağ İlçe Başkanı Ali Özer ve Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz’ı teşkilatlarında ziyaret eden Akay, esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Teşkilatlara hitaben yaptığı konuşmalarda, AK Parti iktidarlarında eğitimden sağlığa, ekonomiden adalete kadar her alanda devrim niteliğinde icraatlara imza atıldığını belirtti. Ömer Cihat Akay, “AK Parti iktidarında, ihracatta rekor üzerine rekor kırdı. Eğitim sistemimizin kalitesi arttırılıyor. Gençlerimizin önündeki engeller bir bir kaldırılıyor. Keza sağlık ve sosyal güvence sistemlerindeki bütün aksamalar düzeltildi. Bürokrasi kirliliği azaltıldı. Sosyal güvence sahiplerinin özel hastanelerde tedavi görmesinin önü açıldı, devlet hastanelerinin yoğunluğu azaltıldı. Türkiye büyüyecekse 81 ilimizle, ilçelerimizle, köylerimizle, 74 milyon vatandaşımızla hep birlikte büyüyecek. Partimiz, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıldönümünde Türkiye‘nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alması hedefi koydu. Milletimizin de desteğiyle bu uğurdaki şanlı yürüyüşümüzü devam ettiriyoruz.” şeklinde konuştu.