Ahıskalılar Vakfı‘ndan, İhlas Vakfı‘na Teşekkür Ziyareti

Ahıskalılar Vakfı Başkanı Mehmet Oğuz, İhlas Vakfı‘na teşekkür ziyaretinde bulundu. Oğuz, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay ve İhlas Vakfı Mali ve İdari İşler Koordinatörü Hasan Tahsin Ekinci‘yle görüştü.

Mehmet Oğuz, İhlas Vakfı‘nın her zaman Ahıskalılar‘ın yanında olduğunu ve kendilerine ellerinden gelen desteği verdiklerini belirterek, yaptıkları yardımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Oğuz, Ahıskalılar Vakfı olarak, Ahıska Türkleri‘ne kuruluşundan bugüne kadar gece gündüz ellerinden gelen her türlü hizmeti yaptıklarını söyledi. Oğuz, ayrıca hayırsever vatandaşlarden maddi ve manevi destek beklediklerini de belirtti.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay da, Ahıskalılar Vakfı‘nın çalışmalarını kuruluşundan beri yakından takip ettiklerini ve vakfın, Ahıskalılara yapmış olduğu güzel hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirtti. Okyay, "İhlas Vakfı olarak, Ahıskalılar Vakfı‘na elimizden geldiği kadar her türlü desteği vermeye devam edeceğiz‘‘ dedi.

Ahıskalılar Vakfı Başkanı Mehmet Oğuz, ayrıca İhlas Vakfı Mali ve İdari İşler Koordinatörü Hasan Tahsin Ekinci‘yi de ziyaret etti.

Kaynak: İHA