İsmail Damar Havran İlçe Merkezinde Milletvekili Adaylığını Açıkladı

Balıkesir’in Edremit ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevinden milletvekili aday adayı olmak için istifa eden İsmail Damar, sorunlarını ve ihtiyaçlarını, bilen halkın içerisinden gelen bir evladınız, bir kardeşiniz olarak hizmet için bu göreve talip olduğunu bildirdi.

Havran Ak Parti Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplnatısına Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Aydınlıoğlu, Esnaf Odaları Başkanı Erdal Önder ve kalabalık bir partili grup katıldı.

İsmail Damar şunları söyledi: “22 yıllık meslek yaşamımda, eğitimci olarak, çeşitli eğitim kurumlarında öğretmen ve yöneticilik görevlerinde bulundum. Bir yılı aşkın bir süredir Edremit’ te Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevini yürüttüm. Bu süre zarfında, zaman zaman sadece Edremit halkına değil, körfezimizin büyük bir kesimine eğitim hizmeti verme imkanı buluk. Yöreyi tanıyan, sorunlarını ve ihtiyaçlarını, bilen halkın içerisinden gelen bir evladınız, bir kardeşiniz olarak görevimden istifa ederek hizmete talip oldum. Eğer partim bana sizleri temsil etme görevi verirse, sizlerde beni vekil tayin edip bu göreve layık görürseniz, ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ anlayışı içerisinde gece gündüz demeden ilçemizin, körfezimizin, ilimizin, ülkemizin sorunlarının çözümü noktasında millet iradesinin tecelli ettiği ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "En büyük eserim" dediği TBMM‘nin çatısı altında, sizleri en iyi şekilde temsil etmek, yerel yönetimlerimizle, oda, birlik ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızla, yani sizlerle el ele, gönül gönüle yürüyecek, Balıkesir‘imizin yatırımlardan daha fazla pay alması için azimle ve kararlılıkla görevlerimi yerine getireceğime söz veriyorum. Demokrasi şölenimizin, seçimlerin, ülkemize, ilimize, körfezimize, Havran‘ımıza ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hizmete talip olan tüm aday adaylarına sağlık ve başarılar diliyorum. Kazanan yine milletimiz olacaktır”

Konuşmanın ardından devlet kapısının halkçı insanı olarak tanınan İsmail Damar‘ı AK Parti Havran İlçe Teşkilatı büyük sevgi seli ile bağrına bastı. Partilier ardından Damar ile ilk günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: İHA