Cem Vakfı İzmir Cem Kültür Evinden Akay‘a Hayırlı Olsun

Cem Vakfı‘na bağlı İzmir Cem Kültür Evi Başkanı Ali İhsan Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay‘ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Cem Vakfı‘na bağlı İzmir Cem Kültür Evi Başkanı Ali İhsan Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay‘ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Vakıf çalışmalarıyla ilgili bilgi veren İzmir Cem Kültür Evi Başkanı Ali İhsan Şahin,” İzmir‘de şu an en çok üyeye sahip Alevi örgütüyüz. 5 bin 500 üyeye ulaştık. Sayın İl Başkanı Ömer Cihat Akay‘a ve il yönetimine ‘hayırlı olsun‘ demek için buradayız. Kendisinin nezdinde tüm yönetime başarılar diyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise “Her vatandaşımızın inancını özgürce yaşaması için gerekli ortamı sağlamak, siyasetçilerin asli görevlerindendir” diye konuştu.

Akay, “Bu millet tek bir millettir. Alevisiyle-Sünnisiyle, Türküyle-Kürdüyle hepimiz bir milletiz. Anadolu‘yu öz vatanımız yapan, bütün milletimizi birlik beraberlik ve kardeşlik hamuruyla yoğuran Hacı Bektaşi Veliler, Yunus Emre‘ler, Taptuk Emre‘ler, Ahi Evran‘lar, bizim büyüklerimizdir. Hacı Bektaşi Velilerin öğrettiği şudur; ‘hepimiz biriz, beraberiz, bir olacağız‘, birlik içinde olacağız. Herkesi kucaklayacağız. Bu düşüncelerle İzmir Cem Kültür Evi Başkanı Ali İhsan Şahin ve tüm yönetimiyle çok yakın ve sıcak çalışmalara imza atacağız. Kendilerinin ziyareti bizlere güç verdi, onur duyduk” dedi. Ziyaretin sonunda İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir Cem Kültür Evi Başkanı Ali İhsan Şahin‘e ‘Bir liderin doğuşu: Recep Tayyip Erdoğan kitabını hediye etti.

Kaynak: İHA