Defne Joy Foster öldü (Acun Ilıcalı ne yapacak?)

Defne Joy Foster öldü. Ünlü sunucu Defne Joy Foster'ın cenaze töreni yapıldı. Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster Yok Böyle Dans yarışması ile gündeme gelmişti.Defne Joy Foster tüm haberleri.

Defne Joy Foster öldü (Acun Ilıcalı ne yapacak?)
Defne Joy Foster öldü. Ünlü sunucu Defne Joy Foster'ın cenaze töreni yapıldı. Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster Yok Böyle Dans yarışması ile gündeme gelmişti.Defne Joy Foster tüm haberleri.

Kadıköy Caddebostan'daki arkadaşının evinde ölü bulunan ünlü sunucu ve DJ Defne Joy Foster'in cenazesi incelemenin ardından evden çıkarıldı.Defne Joy Foster'in esi İlker Yasin Solmaz da acı haber üzerine eve geldi. Solmaz'ı arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Solmaz eve çıkarak bir süre içeride kaldı. Solmaz'ın oldukça bitkin olduğu görüldü. Defne Joy Foster'in cenazesi incelemenin ardından Göztepe Egitim ve Arastırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada ev sahibi Altan ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.Ölum sebebi araştırılan Foster'in cenazesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na götürüldü. Arkadaşlarıyla buraya gelen Foster'in eşi Ilker Yasin Solmaz hastane önünde uzun süre bekledi. Bu arada tiyatro oyuncusu Arda Esen de arkadasi Ilker Yasin Solmaz'ı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1saat burada kalan cenaze Adli Tıp Kurumuna ait cenaze nakil araciyla Yenibosna'daki Adli Tip Kurumu Morguna götürüldü. Cenazenin gidişinin ardından hastaneden çıkan esi İlker Yasin Solmaz açıklama yapmadan ayrıldı. Arkadaşı İlker Yasin Solmaz'ı bir an olsun yalnız bırakmayan tiyatro oyuncusu Arda Esen, " Biz de açıkcası cok fazla detay bilmiyoruz. Sizin bildiğiniz kadar biliyoruz. Biz sabah olayı duyar duymaz hemen olay yerine geldik. Doktorların bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Adli Tıp'ta sonucu alacağız" dedi.

Defne Joy Foster'in astım hastası oldugunu soyleyen Esen, "Gayet enerjik, spor yapan biriydi. Buzda Dans'a devam ediyordu. İyi dostuz çok yakın arkadaşız . Hemen hemen her gün beraberiz. En son dün görüştük. Çok iyiydi, cok iyiydi " diye konuştu.

Defne Joy Foster öldü. Kadıköy Caddebostan'da arkadaşına ait evde hayatını kaybeden sunucu Defne Joy Foster'in cesedi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Küçük yaştan bu yana astım hastası olduğu belirtilen Defne Joy Foster, Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın Caddebostan'daki evinde dün sabaha karşı hayatını kaybetti.Defne Joy Foster'in cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.Foster için Zincirlikuyu Camisi'nde tören düzenlendi. Foster'in cenazesi, burada öğle vakti kılınan namazın ardından omuzlar üstünde Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedileceği yere kadar taşındı. Foster'in cenazesi, daha sonra burada toprağa verildi.NTV'nin geçtiği habere göre ise, Kerem Altan ifadesinde şunları söyledi: "Defne ile dün gece ilk kez tanıştık. Eğlendiğimiz mekandan çıktıktan sonra diğer arkadaşları bıraktık. Defne'ye gelip ben de kalabileceğini söyledim. Kabul etti. İkimiz Caddebostan'daki evime gittik."

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, savcı ceset üzerinde inceleme yaptı. İncelemeler sürdüğü sırada Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da Caddebostan'daki eve geldi. Solmaz, polisle birlikte içeriye girdi. Savcının incelemelerini tamamlamasının ardından Foster'in cesedi, tabutla evden çıkarılarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Cesedin götürülmesinden sonra Kerem Altan da polis tarafından gözaltına alındı.Eğlence dönüşü arkadaşının evine giden ve sabaha karşı fenalaşan Foster, geride 1,5 yaşında bir çocuk bıraktı.Eğlence dönüşü fenalaşan ve astım hastası olduğu öğrenilen Foster'ın aldığı ilaçların alkolle karışması sonucu öldüğü iddia edildi. Katıldığı dans yarışmasındaki tavırlarıyla gündeme gelen sunucunun ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Görüntü yönetmeni İlker Yasin Solmaz'la evli olan Foster'in 1,5 yaşında Can Kılıç isminde bir oğlu var.Defne Joy Foster önceki gece kalabalık bir arkadaş grubuyla Beyoğlu'nda 'Eelence' isimli barda eğlendi. Sabaha karşı 03.00 sularında 2 arkadaşıyla mekândan ayrılan Foster, arkadaşı yazar Ahmet Altan'ın oğlu Halit Kerem Altan'ın evine gitti. Burada fenalaşan ünlü sunucu hayatını kaybetti. Foster'ın "solunum yetmezliği" ve "kalp krizi"nden ölmüş olabileceği iddiaları üzerinde durulurken, savcı cesedin incelenmesini istedi.

Acı haber üzerine eve gelen Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz'ı arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Ünlü sunucunun Fethiye'de yaşayan annesi Hatice Foster ve dayısı Nejat Nayman haberi alır almaz İstanbul'a geldi. Tekerlekli sandalye ile taşınan acılı anne, "Allah'ım bana sabır ver" diyerek gözyaşı döktü.Bazı televizyon kanallarında yer alan ifadelerinde Defne Joy Foster ile olay gecesi tanıştığını anlatan Halit Kerem Altan, polis ifadesinde şunları söyledi: "Eğlence dönüşü eve geldikten sonra bir şeyler yedik. Defne fenalaştı. Doktor bulmak için dışarıya çıktım. Eve geldiğimde daha da fenalaştığını görünce ambulans çağırdım."

Kerem Halit Altan ifade verdi!

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın öldüğü dairenin sahibi Kerem Halit Altan, polis merkezinde ifade verdi.Caddebostan Tanzimat Sokak'taki daireden Defne Joy Foster'ın cesedinin çıkarılmasının ardından, ölü bulunduğu 3 katlı apartmanın çatı katındaki dairede oturan Kerem Halit Altan, polis nezaretinde Göztepe Polis Merkezine götürüldü.Burada ifadesi alınan Altan, daha sonra serbest bırakıldı. Polis merkezine gelen Altan'ın 2 avukatı da, müvekkillerinin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını belirttiler.Bu arada, Defne Joy Foster'ın Kerem Halit Altan ve 2 arkadaşıyla dün gece Taksim'de bir barda eğlendikleri, daha sonra Altan ile Caddebostan'daki daireye geldiği belirtildi. Altan'ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster'ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Altan'ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster'ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi.

"Akşam bir barda tanıştık"

Kerem Altan ifadesinde, akşam bir barda tanıştıklarını belirterek, gece geç saatlerde 4 arkadaş aynı taksiyle bardan ayrıldıklarını, daha sonra iki arkaşdaşlarını evlerine bıraktıktan sonra Caddebostan'daki evine gittiklerini söyledi. Yemek olarak da zeytin ekmek yediklerini söyleyen Altan, daha sonra Defne Joy'un fenalaştığını ve elini yüzünü yıkadığını açıkladı.

"Doktor aramaya çıktım"

Altan’ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster’ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Altan’ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster’ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi

Defne Joy Foster öldü (Acun Ilıcalı ne yapacak?) DEFNE JOY FOSTER'IN KEREM ALTAN'LA SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE

Defne Joy Foster öldü (Acun Ilıcalı ne yapacak?) 
DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - VİDEO İZLE

Defne Joy Foster öldü (Acun Ilıcalı ne yapacak?)  DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - FOTO GALERİ

Defne Joy Foster öldü (Acun Ilıcalı ne yapacak?) DEFNE JOY FOSTER'IN ANNESİ FENALAŞTI -
VİDEO İZLE


DEFNEJOY FOSTER'IN SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE