Göçük altında kalan Tuğran Gökhan'ın eşi doğum yaptı

Toprak altında kalan 9 kişiden biri olan Tuğran Gökhan'ın eşi Leman Gökhan, bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Göçük altında kalan Tuğran Gökhan'ın eşi doğum yaptı
Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Afşin-Elbistan B Termik Santrali için kömür üretimi yapılan sahada yaşanan göçükte toprak altında kalan 9 kişiden biri olan Tuğran Gökhan'ın eşi Leman Gökhan, bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Afşin Devlet Hastanesi'nde doktorlarından alınan bilgiye göre erken doğum yapan Leman Gökhan, sabah 09.30'da 36 haftalık çocuğunu dünyaya getirdi. Kilosu 2.90 gr, boyu 50 cm olan, herhangi sağlık sorunu olmayan çocuğa Ahmet Tuğran ismi konuldu.

Afşin Kaymakamı Faik Arıcan ve Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan doğumdan sonra Leman Gökhan'ı ziyaret ederek, devlet olarak ve Afşin halkı olarak hep yanlarında olduklarını dile getirdiler.

Öte yandan göçükte hayatını kaybeden Ruşen Demir için Mevlid-i Şerif okutuldu. Afşin Ulu Camii'nde öğle namazına müteakip okunan Mevlid-i Şerif'e Ruşen Demir'in yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Beyceğiz Camii İmam Hatibi Mustafa Topal ve Turabioğlu Camii Müezzini Süleyman Alkılınç'ın okuduğu Mevlid-i Şerif'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Göçükte şehit olan Ruşen Demir ve diğer arkadaşları için dua edildi.

Öte yandan Almanya'dan gelen uzman ekipler, insansız hava aracıyla göçük altında kalan 9 kişiye ulaşmaya çalışıyor. Çalışmalar devam ediyor.