Defne Joy Foster öldü ( Defne nasıl öldü?)

Defne joy foster ölümü ile ilgili son dakika bilgiler. Defne joy foster öldü mü? nasıl öldü? neden öldü? Defne joy foster son haberler.Defne Joy Foster astım nedeniyle öldü.

Defne Joy Foster öldü ( Defne nasıl öldü?)
Defne joy foster ölümü ile ilgili son dakika bilgiler. Defne joy foster öldü mü? nasıl öldü? neden öldü? Defne joy foster son haberler.Defne Joy Foster astım nedeniyle öldü.

Son olarak "Yok Böyle Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'da bir arkadaşının evinde ölü bulundu.Defne joy foster ölümü ile ilgili son dakika bilgiler. Defne joy foster öldü mü? nasıl öldü? neden öldü? Defne joy foster son haberler.Defne Joy Foster astım nedeniyle öldü.

Defne Joy Foster'ın ölümüne ilişkin olarak Kadıköy'deki dairede incelemeler sürüyor. Ünlü sunucunun ölümüyle ilgili olarak kalıtsal hastalığına dikkat çekildi ve iki ihtimal üzerinde duruluyor. Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Foster'ın ölü bulunduğu Caddebostan Tanzimat Sokak'taki 3 katlı binaya geldi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin, buradaki incelemeleri sürüyor. Bu arada, astım rahatsızlığı olduğu öğrenilen Defne Joy Foster'ın, dün gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra arkadaşı Kerem Halit Altan'a ait bu eve geldiği öğrenildi. ''Solunum yetmezliği'' ve ''kalp krizi'' sonucu öldüğü sanılan Foster'ın, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi. Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

Defne Joy Foster öldü ( Defne nasıl öldü?)

DEFNE JOY FOSTER'İN CESEDİ EVDEN ÇIKARILDI

Ünlü oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster'in cesedi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Küçük yaştan bu yana astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster, bir arkadaşının Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, savcı ceset üzerinde inceleme yaptı.

İncelemeler sürdüğü sırada Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da Caddebostan'daki eve geldi. Solmaz, polisle birlikte içeriye girdi. Savcının incelemelerini tamamlamasının ardından ceset, tabutla evden çıkarılarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.Üzgün ve bitkin olduğu gözlenen İlker Yasin Solmaz, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Foster'in ölüm nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

PAZAR AKŞAMI YARIŞMADAN ELENMİŞTİ

Show TV ekranlarında pazar akşamı yayınlanan Yok Böyle Dans Yarışmasındaki performansı sonrasında elenmişti. Elendiği ilan edildikten sonra Foster duygulu bir konuşma yapmış ve "Meşhurdum, yarışma sayesinde popüler oldum... Popüler bir işin içinde olmak zannedildiği gibi kolay değil, ama hayatın dengesini yakaladığımı zannediyorum." demişti.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu. İlk olarak Kral TV'de ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre "Sihirli Annem" adlı dizide "Eda" karakterini canlandırdı. Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu. tv8'de yayınlanan "Bir İş İçin Lazım" adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan "Çeyiz Şov"u sundu.

Defne Joy Foster, Caddebostan'da bir arkadaşına ait evde ölü bulundu. Ünlü sunucunun ani ölümü camiada şok etkisi yarattı..İşte Defne Joy'un ardından yazılan Twitter yorumları...

ALPER KUL: Erken kalktım, gün güzel, güneş güzel. Twitter'a girdim... Çok üzüldüm yaaa..

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: Birisi şaka desin lütfen!!!!

BETÜL DEMİR: İnanmak istemiyor insan, allah sevenlerine sabır, Defne'ye de rahmet eylesin

EBRU ŞALLI: Kalbi yüreği çok güzeldi. Toprağı bol olsun, hala inanamıyorum şaşkınım :(

ECE ERKEN:Ne kadar acı...bu genç yaşta ölümler...Allah ailesine sabır versin...hayat ne kadar basit aslında...yaşıyorsun ansızın gidiyorsun..

ELİF GÜVENDİK: Offffff tüylerim diken diken moralim sıfır dünya tatlısı bir oğul,eşi ,ailesi... Allah sabırlar versin çok zor çokkk..

GİZEM ÖZDİLLİ: Çok üzüldüm çok.. bu nasıl bir kader genç anne...

LEVENT ÜZÜMCÜ: Sanırım beyaz camdakiler gerçekten hiç ölmeyecekmiş gibi geliyor insana. O enerjiyi toprak nasıl hazmedecek bilemiyorum...

MESUT YAR: Günaydın(!) Defne Joy ölmüş. Hakikaten üzüldüm. Sıkı bir dost, zararsız bir insandı. Nur içinde yatsın...

NEDİM SABAN: Hani sabahlar neşeli başlayacaktı? Bu bir şaka olmalı!

PETEK DİNÇÖZ: 33 yaşında etrafına neşe saçan Defne'nin ölüm haberine inanamıyorum. Çok üzüldüm...

RAHŞAN GÜLŞAN: Acun'un da en küçük bir bilgisi yok neden olduğuna dair. O sürekli "bebeği bir yaşındaydı" deyip duruyor kontrolsüzce...

REYHAN KARACA: Bebeciği vardı,dünya güzeli bir annesi vardı.Allah anacığına sabır versin.çok severdim çok özeldi benim için çok.

YUNUS GÜNCE: Defne Joy depremi. Ölmüş . Çok....ne diyim...sarsıldım. Boş bakıyorum şu an.Bom boş!

DERYA BAYKAL: Ayyy Defne yaktın bizi Defne. Çok üzüldüm çokkkk. Şaka olsun lütfen...

ECE VAHAPOĞLU: Defne Jos Foster'in ölüm haberini şimdi okudum; şaşkınlık içindeyim... Allah rahmet eylesin; toprağı bol olsun.. kelimeler de yetersiz...

DEFNE JOY FOSTER CENAZESİ

Ünlü sunucu Defne Joy Foster'in ölüm haberi Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan komşularını da yasa boğdu. Foster'in tatillerini geçirdiği evde kimse bulunmazken, evde kalan dayısının da sabah saatlerinde İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Dün gece evinde ölü bulunan ünlü sunucu Defne Joy Foster'in cenazesinin Fethiye'ye getirilmesi bekleniyor. Anne Hatice Foster'ın bu yöndeki açıklamasının ardından Defne Joy Foster'ın Karagözler Mahallesi'nde bulunan evi gazetecilerin akınına uğradı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte evin önünde nöbet tutmaya başlayan gazeteciler, evde kimsenin olmadığını öğrenince komşularından yardım istedi. Evde sadece Defne Joy Foster'ın dayısının bulunduğunu, onun da acı haberi alır almaz İstanbul'a gittiğini söyleyen komşuları, Defne'nin ölümünün kendilerinde de şok etkisi oluşturduğunu ifade etti. Defne'nin sadece tatillerde Fethiye'ye geldiğini söyleyen komşuları, "Çok neşeli bir kızdı. Geldiği zaman bizimle oturur muhabbet ederdi. Sabah televizyonlarda haberi görünce adeta yıkıldık. Kendi kızımız ölmüş gibi üzüldük." dedi. Öte yandan Defne Joy Foster'ın Fethiye'de bulunan anneannesinin mezarının yanına defnedilmesi bekleniyor.

DEFNEJOY FOSTER'IN SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE