Defne Joy Foster neden öldü? (Defne Joy Foster nasıl öldü?)

Defne Joy Foster yok böyle dans ile tanındı. Defne joy foster haberleri. Defne joy foster ölümü ile ilgili son dakika bilgiler. Defne joy foster öldü mü? nasıl öldü? neden öldü? Defne joy foster son haberler

Defne Joy Foster neden öldü? (Defne Joy Foster nasıl öldü?)
Defne Joy Foster yok böyle dans ile tanındı. Defne joy foster haberleri. Defne joy foster ölümü ile ilgili son dakika bilgiler. Defne joy foster öldü mü? nasıl öldü? neden öldü? Defne joy foster son haberler. Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan Defne Joy Foster,İstanbulCaddebostan'daki evinde ölü bulundu.

Yok Böyle Dans programı yarışmacılarından sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, Kadıköy'de bir arkadaşının evinde hayatını kaybetti. Caddebostan Tanzimat Sokak 7/5'teki evin, gazeteci Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'a ait olduğu öğrenildi. İddiaya göre Kerem Altan ve Defne Joy Foster, Taksim'deki bir barda birlikte eğlendikten sonra Altan'ın Caddebostan'daki evine geldi. Bir süre sonra Foster, fenalaştı. Kerem Altan, Foster'a müdahale ederek elini yüzünü yıkayıp kendine getirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Foster'insağlıkdurumunun daha da ağırlaşması üzerine Altan, doktor çağırmak üzere evden ayrıldı. Altan eve geldiğinde ise Foster'in öldüğü fark edildi.  Ölüm haberinin duyulması üzerine polis ve sağlık ekipleri belirtilen adrese akın etti. Kerem Altan'ın babasıAhmet Altanda olay yerine gelerek yaşananlar hakkında bilgi aldı.

Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da olay yerine geldi. Polis ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.  'Solunum yetmezliği' ve 'kalp krizi' sonucu öldüğü sanılan Foster'ın, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi. Kral TV'de DJ olarak yaptığı programla tanınan Foster, çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Foster, Ruhsar, Beyaz Yalanlar, Sihirli Annem, Selena, Hayal ve Gerçek dizilerinde de rol aldı.

Defne Joy Foster neden öldü? (Defne Joy Foster nasıl öldü?)

DEFNE JOY FOSTER'İN CESEDİ EVDEN ÇIKARILDI

Ünlü oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster'in cesedi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Küçük yaştan bu yana astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster, bir arkadaşının Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, savcı ceset üzerinde inceleme yaptı.

İncelemeler sürdüğü sırada Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da Caddebostan'daki eve geldi. Solmaz, polisle birlikte içeriye girdi. Savcının incelemelerini tamamlamasının ardından ceset, tabutla evden çıkarılarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.Üzgün ve bitkin olduğu gözlenen İlker Yasin Solmaz, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Foster'in ölüm nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

DEFNE JOY FOSTER CENAZESİ

Ünlü sunucu Defne Joy Foster'in ölüm haberi Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan komşularını da yasa boğdu. Foster'in tatillerini geçirdiği evde kimse bulunmazken, evde kalan dayısının da sabah saatlerinde İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Dün gece evinde ölü bulunan ünlü sunucu Defne Joy Foster'in cenazesinin Fethiye'ye getirilmesi bekleniyor. Anne Hatice Foster'ın bu yöndeki açıklamasının ardından Defne Joy Foster'ın Karagözler Mahallesi'nde bulunan evi gazetecilerin akınına uğradı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte evin önünde nöbet tutmaya başlayan gazeteciler, evde kimsenin olmadığını öğrenince komşularından yardım istedi. Evde sadece Defne Joy Foster'ın dayısının bulunduğunu, onun da acı haberi alır almaz İstanbul'a gittiğini söyleyen komşuları, Defne'nin ölümünün kendilerinde de şok etkisi oluşturduğunu ifade etti. Defne'nin sadece tatillerde Fethiye'ye geldiğini söyleyen komşuları, "Çok neşeli bir kızdı. Geldiği zaman bizimle oturur muhabbet ederdi. Sabah televizyonlarda haberi görünce adeta yıkıldık. Kendi kızımız ölmüş gibi üzüldük." dedi. Öte yandan Defne Joy Foster'ın Fethiye'de bulunan anneannesinin mezarının yanına defnedilmesi bekleniyor.

DEFNEJOY FOSTER'IN SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE