Öyle Bir Geçer Zaman Ki 21. bölümde neler yaşandı?

Balıkçının kafasına silah dayayan Ali Kaptan tetiği çekti mi? Yabancı gelin Caroin, Ali Kaptan'ı evlenmeye nasıl ikna etti? İşte Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizinin yeni bölümünde yaşananlar…

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 21. bölümde neler yaşandı?
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 21. bölümde neler yaşandı?
Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde eski karısı Cemile’yi unutamayan ve kıskançlık krizlerine giren Ali Kaptan, balıkçının kafasına silahı dayadı. Düğün gecesi sarhoş olan ve balıkçıya silah çeken kaptan tetiği çekemedi. Bunun üzerine balıkçı, eski dostu Ali Kaptan’a Rus ruleti oynamayı teklif etti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 21. bölümde neler yaşandı?CAROLİN NASIL DELİYE DÖNDÜ İZLE

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 21. bölümde neler yaşandı?BALIKÇI ALİ KAPTAN'A NASIL POSTA KOYDU İZLE

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 21. bölümde neler yaşandı?ALİ KAPTAN VE CAROLİN'İN EVLİLİK TÖRENİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 21. bölümde neler yaşandı?CEMİLE ALİ KAPTAN'IN DÜĞÜNDE NASIL GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU İZLE

Silahta tek mermi bırakan balıkçı, 3 kez üst üste silahı başına dayayarak ateş etti. Ali Kaptan ise aynı cesareti gösteremeyerek boynu bükük bir şekilde balıkçının yanından ayrıldı.

ALİ KAPTAN CAROLİN’LE EVLENDİ

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümlerinde Cemile’yi kıskanan Ali Kaptan evlilikten vazgeçmişti. Dizinin yeni bölümünde ise sürpriz bir karar alan Ali Kaptan, yabancı gelin Carolin’le nikâh masasına oturdu. Balıkçının kendisini cesaretiyle nakavt ettiğini bir türlü hazmedemeyen Ali Kaptan’ın düğündeki durgun tavırları da dikkatlerden kaçmadı.

CEMİLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ali Kaptan’ın abisi Kemal’in beylik tabancasıyla balıkçının önünü kestiğini öğrenen Cemile, silahı balıkçıdan alarak Kemal’in evine götürdü. Annesinin balıkçıdan bir silah aldığını gören Mete, gece yarısı annesini takip etti. Mete’nin gürültüsüne uyanan Aylin ve Berrin de anneleri Cemile’yi takibe başladı. Mete, Aylin ve Berrin anneleri Cemile’nin düğün günü babasını vuracağını düşündü. Olayın aslını çocuklarına anlatan Cemile, yoldan geçerken davul zurna sesini duydu ve Caroin ile Ali Kaptan’ın karşılıklı oynadıklarını görünce de gözyaşlarına boğuldu.

ALİ KAPTAN CEMİLE’YE İŞ BULDU CAROLİN ÇILGINA DÖNDÜ

Eski eşi Cemile’nin balıkçının yanında çalışmasını istemeyen Ali Kaptan, Cemile’ye iş buldu. Ancak işveren tacizci çıktı. Ali Kaptan’ın Cemile’ye iş bulduğunu öğrenen Carolin ise yine evin altını üstüne getirdi…

İşte Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizinin yeni bölümünde yaşananlar…

BEYAZ GAZETE