Milan Tottenham özeti izle- (Şampiyonlar Ligi Çeyrek final)

Milan Tottenham özeti izle- (Şampiyonlar Ligi Çeyrek final). Milan Tottenham özeti izle- (Şampiyonlar Ligi Çeyrek final) izle. Milan Tottenham özeti izle- (Şampiyonlar Ligi Çeyrek final) izleyin. Milan Tottenham özeti izle- (Şampiyonlar Ligi Çeyrek final) izlemek için tıklayınız. İşte Milan Tottenham özeti izle- (Şampiyonlar Ligi Çeyrek final)...

İtalya Ligi'nin lideri Milan, Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında Tottenham'a 1-0 mağlup oldu. Tottenham evinde oynayacağı rövanş maçı öncesinde büyük avantaj yakaladı.

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Tottenham deplasmanda, Milan'ı 1-0 mağlup etti. San Siro'da oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelede İngiliz ekibine galibiyeti getiren gol 80. dakikada dev golcü Peter Crouch'tan geldi.

Milan Tottenham özeti izle- (Şampiyonlar Ligi Çeyrek final) MAÇIN GENİŞ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tottenham yıldız oyuncusu Bale'in sakatlığı nedeniyle oynayamadığı maçta geliştirdiği hızlı ataklarla Milan savunmasını çok yıprattı ve karşılaşmanın bitimine 10 dakika kala bulduğu golle de galibiyete uzandı.

Bu karşılaşmanın rövanşı 9 Mart'ta Londra'da oynanacak.

Müzesinde 3 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan Milan, evinde oynadığı son 10 uluslararası karşılaşmada sadece Auxerre'i 2-0'lık skorla yenebildi.

Milan ile 1972 yılında oynadığı 1-1'lik maçtan bu yana İtalya'ya 3. kez giden Tottenham, ilk galibiyetini elde etti.

LENNON GETİRDİ, CROUCH BİTİRDİ...

Tottenham'a İtalya'da galibiyeti getiren golde en büyük pay şüphesiz Lennon'a aitti. Genç yıldızın süratle geliştirdiği atakta, Nesta'yı çok şık bir şekilde geçti, ceza sahası içinde bekleyen Crouch'un önüne al da at dercesine bir pas bıraktı. Crouch'ta yerden düzgün bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi. 1-0.