CHP Antalya İl Başkanı Ülken: Hedefimiz 10 milletvekili

CHP İl Başkanı Özer Ülken, birlik ve bütünlük içinde çalışmaları durumunda Antalya’da 10 milletvekili çıkarabileceklerini söyledi.



CHP il teşkilatı, 19 ilçedeki danışma kurulu toplantılarını tamamladı. Bu kapsamdaki son toplantı Konyaaltı ilçesinde yapıldı. Yıldırım Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Başkanı Ülken, seçim sürecinde tüm partililere düşen görevler olduğunu ifade etti. Seçim sürecinde parti içi sorunların bir kenara bırakılması gerektiğini ifade eden Ülken, “İlçe örgütleri, ilçe belediye başkanları ve il genel meclis üyeleri birbirini koruyup kollamalıdır. Bu süreçte halkımız birlik ve bütünlüğümüzü, çelik gibi irademizi görecek. İl Kongresi’nde verdiğimiz (Antalya’dan 10 milletvekili çıkarma) hedefimizi ve sözümüzü buradan bir kez daha tekrar ediyorum. Bu konuda en ufak bir ikirciklik yok. Güneşli günler bizi bekliyor.” diye konuştu.

CHP Halk Partisi Antalya Milletvekili Tayfur Süner de Antalya’ya gelmeden önce Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştüğünü ifade etti. Kılıçdaroğlu’nun ‘Antalya’dan en yüksek milletvekilini istiyorum’ dediğini söyleyen Süner, “Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal’la görüştüm. O da önümüzdeki aydan itibaren Antalya’ya gelerek seçime kadar Antalya’daki çalışmalara katılacağını söyledi.” dedi.