Kurtlar Vadisi serisine yeni bir film ekleniyor

Necati Şaşmaz müjdeyi verdi: Kurtlar Vadisi Filistin'in ardından 2012'de yeni bir film daha vizyona girecek. İşte yeni filmin detayları…

Kurtlar Vadisi serisine yeni bir film ekleniyor
Kurtlar Vadisi Filistin ekibi, Saba Tümer’in sunduğu Bu Gece adlı programa konuk oldu. Filme ilginin çok yoğun olduğunu söyleyen başarılı oyuncu Nur Aysan, Kurtlar Vadisi Filistin’in sinemalarda ayakta alkışlandığını söyledi. Aysan, “İnsanların filme bu kadar destek verdiğini görmek bize gurur veriyor” dedi.

YAHUDİ KARŞITLIĞI YOK

Kurtlar Vadisi Filistin’in bir Yahudi karşıtlığı olmadığını vurgulayan Gürkan Uygun ise amaçlarının Filistin’de yaşanan insanlık dramını dile getirmek olduğunu savundu. Filmle ilgili eleştirilere de değinen Uygun, “ İyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum, bizim kemik bir izleyici kitlemiz var. Dana önce de bir aksiyon filmi yaptık ama çıtayı bir adım daha yükselttik” dedi.

KURTLAR VADİSİ ANİMASYON!

Kurtlar Vadisi Filistin’de bir Türk derin devlet ajanını canlandıran Necati Şaşmaz ise Vadi hayranlarına yeni bir film yapacaklarının müjdesini verdi. Şaşmaz filmin animasyon şeklinde olacağını ve 2012’ye kadar vizyona girebileceğini söyledi.

BEYAZ GAZETE

İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 111.yeni bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu özel sayfası için tıklayın

Tüm dizilerin fragmanlarını izlemek için tıklayın

Ersoy Ulubey nasıl vuruldu izle

Peri, CIA ajanı çıktı