Yeşil Gyo İnnovia Projesinde Kampanyaistanbul

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Innovia Projesi ile ilgili kampanya düzenledi.

Yeşil GYO'dan yapılan açıklamada, Innovia'nın son evresi olan 4. Etaptan daire alanlara ev ve araba hediye edileceği bildirildi.

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, müşterilerine her zaman ayrıcalıklı fırsatları ve farklı avantajları sunduklarını belirterek, ''Başlattığımız yeni kampanyamız ile Türkiye'de ilk kez, ev alana ev ve araba hediye edeceğiz. Sektörümüze çok ciddi bir hareket ve ses getireceğini düşündüğüm bu büyük kampanya ile Innovia'dan ev sahibi olmanın her zaman bir ayrıcalık olduğunu müşterilerimize bir kez daha gösteriyor olacağız'' dedi.

Innovia projesi ile biz müşterilerine sadece ev satmayarak onların yaşamlarına değer katmayı hedeflediklerini vurgulayan Yeşil, ''Hedefimize daima özel ödeme koşulları, hiç kimsenin sunmadığı avantajlar ve ilkleri gerçekleştirerek ulaştık. Müşterilerimize hayallerindeki evi, diledikleri yaşamı ulaşabilecekleri fiyatlar ve onlara özel fırsatlarla sunduk. Bundan sonra da yolumuza aynı şekilde hızla devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

(ÖZG-FAN)
Kaynak: AA