Kardemir Karabükspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Başladı

görüntülü)KARABÜK - 08.

12.2011 - Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig`in 15. hafta mücadelesinde Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde, Hasan Doğan Spor Tesisleri`nde gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncular teknik çalışma yaptı.

Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Gaziantepspor karşısında galip gelmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Oyuncularından takım halinde mücadele etmelerini istediğini anlatan Korkmaz, ``Üst üste zorlu maçlar oynuyoruz, antrenman tempomuzu düşürdük. Kayserispor maçına kadar böyle devam edecek. Takım halinde hareket edersek maçlardan kesinlikle puanla döneriz`` dedi.

Menajer Seyit İçgül de son haftalarda oynadıkları maçlarda hakem hatalarının üst seviyeye çıktığını iddia ederek, şunları söyledi:``Maçlarımızda yapılan hatalar sonucu etkiliyor. En kritik karşılaşmalarda canımızı resmen yaktılar. Böyle hakemlere maç verilmemesi ya da dinlendirilmesi lazım. Herkes cezasını bir şekilde çekiyorsa hakemlere de ceza uygulanması gerekiyor. Mütevazılığımızı korudukça ve sustukça inanılmaz hatalar oluyor. Kötü gidişi durdurmak için mutlaka ligin devre arasında transfer yapmamız gerekiyor. 2 ya da 3 kaliteli transfer için çalışmalara başladık. Ligden düşme korkusu yaşamıyoruz.``(AOL-SOY-MTE)
Kaynak: AA