Güvenlik Toplantısında Asayiş, Trafik ve Sosyal Sorunlara Çözüm Arandı

Hatay’ın Erzin ilçesinde güvenlik hizmetleri `Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı`nda masaya yatırıldı.

Güvenlik Toplantısında Asayiş, Trafik ve Sosyal Sorunlara Çözüm Arandı
Kaymakam İskender Yönden başkanlığında yapılan toplantıya tüm mahalle ve köy muhtarları katılırken, ilçenin asayiş, trafik ve sosyal sorunlarına çözüm arandı.

Erzin’de Toplum Destekli Polislik (TDP) uygulaması kapsamında oluşturulan `İlçe Güvenlik Danışma Kurulu` toplantısı kaymakamlık brifing salonunda gerçekleştirildi. Erzin Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Bozkurt, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ali Bahadır Aslan ile tüm mahalle ve köy muhtarları katıldı. Sıksık söz hakkı alan muhtarlar mahale ve köylerinde var olan ve yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

Erzin’in hızlı bir büyüme yaşadığını söyleyen Kaymakam İskender Yönden, gelişen ve büyüyen ilçelerde yaşanabilecek sorunlara dikkat çekti. Sorunları çözmede emniyetin büyük görev üstlendiğini belirten Yönden, "Emniyet teşkilatı sadece asayiş ve halkın huzurunu korumakla kalmayıp toplumun her kesimine hitap etmelidir. Nitekim Toplum Destekli Polis Amirliğine bağlı polisler, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza gerekli yardımları yaptığı gibi, halkın her kesimini aydınlatmak ve bilgilendirmek için çalışmalar yapmaktadır." dedi.
İlçede vatandaşların can ve mal güvenliklerinin sağlanması ve daha güvenli bir toplum oluşturulması için mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptıklarını belirten Emniyet Müdürü Ali Fuat Bozkurt da daha güvenli bir toplumun oluşturulmasında emniyet güçleri kadar, vatandaşlara da büyük görevler düştüğünü hatırlatarak bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini kaydetti.