Şırnak'ta Altyapısı Tamamlanan Sokaklara Parke Taşı Döşeniyor

Şırnak`ta altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklara parke taşları döşeniyor.

Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kentin değişik noktalarında yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından daha güzel ve modern bir kent için bir süredir başlatılan kaldırım, parke taşı, duvar örme ve yol yapım çalışmaları kentin değişik noktalarında devam ediyor. Dicle ve Bahçelievler mahallelerinde parke taşı ve duvar örme çalışmaları tamamlanarak söz konusu sokaklar halkın hizmetine sunuldu.

Şırnak Belediyesi’nden yapılan açıklamada, altyapısı tamamlanan muhtelif sokaklarda kilitli parke taşı döşeme ve duvar örme çalışmalarının kış soğukları başlamadan bitirilmesi amaçlandığı belirtildi.
Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, hedeflenen çizgide çalışmaların hızla sürdüğünü belirterek şunları söyledi: “Kış aylarının başladığı şu günlerde yeni imar yolu açma çalışmalarına devam etmekteyiz. Ekiplerimiz, kentin muhtelif birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor. İmar’a yeni açılan yollarla artarak devam eden çalışmalarımız ve diğer projelerimizle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz”