Yeni Yıl Öncesi Uyuşturucu Satıcılarına Şafak Baskını

Bursa`da yılbaşından bir gün önce özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin katılımıyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo esrar ele geçirildi.

Yeni Yıl Öncesi Uyuşturucu Satıcılarına Şafak Baskını
Merkez Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi`nde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin önlem aldığı mahalleye sabah saat 05.30`da düzenlenen operasyonda, 9 ayrı adrese baskın yapıldı. Narkotik köpekleriyle mahalleye giren polis ekiplerinin sessizliğini, mahalleli tarafından beslenen çok sayıda köpeğin havlaması bozdu. Mahallelinin herhangi bir operasyona karşı besledikleri köpeklerin havlamasıyla bazı evlerin ışıklarının yanması bir oldu. Özel harekatpolisleri koçbaşlarıyla kapıları kırarak evlere girdi.

9 ev didik didik aranırken, yılbaşı akşamı satılacağı düşünülen sigara haline getirilmiş kullanıma hazır 1 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonda esrarın yanı sıra bir adet ruhsatsız av tüfeği, çalıntı olduğu tespit edilen cep telefonu ve dizüstü bilgisayar da ele geçirildi.

Mahallede dikenli tellerle çevrili küçük bir arsada köpeklerle yapılan aramada ise uyuşturucu madde tartımında kullanılan bir adet hassas terazi bulundu. 5 kişi gözaltına alınırken, operasyonların süreceği bilgisine ulaşıldı.
Kaynak: İHA