Polis, Genç Çifti Düğünlerinde Kelepçeleyerek Sürpriz Yaptı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Şehitkâmil Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, hayatını birleştiren Arzu Tepe ve Ali Güçyetmez çiftine, düğünlerinde kelepçeli sürpriz yaptı.

Polis çifti kelepçelerken, damadın babası da kelepçenin anahtarı karşılığında oğlu ve gelinine bir daire hediye ettiğini açıkladı.
Şehitkâmil Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinin, düğün ziyaretleri sürüyor. Düğünlerde havaya ateş açılmaması ve olumsuz görüntülerin yaşanmaması için uyarılarda bulunan ekipler, aynı zamanda çiftlerin mutluluğuna da ortak oluyor. Yine bu kapsamda, Arzu Tepe ve Ali Güçyetmez isimli çiftin düğününe katılan ekipler, keyifli görüntülerin yaşanmasını sağladı. İlk olarak, düğünlerde silah atılmasından dolayı yaşanan olumsuzlukları anlatan polis, düğüne katılanlara uyarılarda bulundu. Bir başka bayan polis de programı şiir okuyarak renklendirdi.
Genç çifte daha sonra mücevher kutusu takdim eden ekipler, yaptıkları sürprizle de herkesi şaşırttı. Polis, çiftin bir ömür boyu ayrılmaması için üzerinde çiçeklerin bulunduğu kelepçeleri Tepe ve Güçyetmez’e taktı. Kelepçenin anahtarının da olmadığını söyleyerek katılımcıları neşelendiren polis, daha sonra sözü Ali Güçyetmez’in babası Metin Güçyetmez’e bıraktı. Güçyetmez de özverili çalışmalarından dolayı Şehitkâmil Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği teşekkür ederken, kelepçenin kaybolan anahtarı karşılığında oğlu ve gelinine bir daire hediye ettiğini belirtti.
Sürprizin ardından, genç çiftin nikâhı kıyıldı. Nikâha, polislerin yanı sıra, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz de şahitlik etti. Nikâhın ardından, toplum destekli polis, halay çekerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.