Kadın dayak yedi esnaf olayı izledi

Fatih'te Özbekistan uyruklu bir kadının çantasını çalmaya çalışan iki gaspçı, kendilerini fark eden kadını sokak ortasında dövdü. Olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, gaspçılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadın dayak yedi esnaf olayı izledi
İstanbul'a tatil için gelen Özbekistan uyruklu Munavar Khudaybergenova (27) Aksaray'da bir arkadaşını beklerken mağazaların vitrinlerini incelemeye başladı. Bu sırada genç kadını takibe alan Ö.M.(26) ve İ.D.(40) isimli iki kişi Özbek kadının çantasını çalmaya çalıştı. İki hırsızı fark eden Özbek kadın, olaya tepki gösterince saldırıya uğradı. Gaspçılardan biri talihsiz kadını tekme tokat döverken, çevredeki esnaf ise olayı sadece seyretti.

Çevredeki bir dükkanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen olay, devriye gezen bir polis ekibinin müdahale etmesiyle son buldu. Polis iki şahsı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Özbek kadın hastaneye götürülerek tedavi edilirken, iki şüphelinin ise uyuşturucu madde ticareti yapmak, ev ve iş yerinden hırsızlık gibi birçok suçtan sabıkası bulunduğu tespit edildi. Gaspçılar suçlarını inkar etse de sevk edildikleri Fatih Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.