Beşiktaş'ta Serdal Adalı, Tayfur Havutçu Veahmet Ateş, Divan Kurulu Başkanı Yalçınkaradeniz'i Ziyaret Ettiler

Adalı: ``İnşallah mahkeme sonunda alnımızınakıyla bu işten çıkacağımıza inanıyoruz``-``Ben her zaman Beşiktaş`ın emrindeyim.

Yönetimdeolayım ya da olmayayım, fark etmez``-Havutçu: ``Başkanımız ve yönetim kurulumuz banateknik direktörlük görevini de teklif ettiler``-``İyi giden işleyiş var. Ben her zaman kulübüniçindeyim``-``Bundan sonra da bütün çalışmalarımız CarlosCarvalhal ile beraber Beşiktaş`ı daha iyi yerleretaşımak için olacak``İSTANBUL - 20.12.2011 - Futbolda şike iddiaları nedeniyle tutuklu bulunan, ancak geçtiğimiz hafta tahliye edilen Beşiktaş Kulübü yöneticisi Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu ve protokol müdürü Ahmet Ateş, divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz`i ziyaret ettiler.

Kulübün Akaretler`deki binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan divan kurulu başkanı Karadeniz, spor camiasındaki kimsenin bu üç isme bir şey kondurmadığını söyledi.

Yalçın Karadeniz, Adalı, Havutçu ve Ateş`in kendisine nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek, ``Suçsuz bir şekilde yanlış yorumla yattıklarını tüm camia bildiği için çıkmalarından son derece mutluyuz. Camiaya da fevkalade memnuniyetini ifade ediyor`` dedi.

Kendisini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduğunu kaydeden Karadeniz, ``Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah böyle bir şeyi bir daha kimsenin başına vermesin. İnsan yürürken başına saksı düşer. Arkadaşlarımıza da bu oldu. Bütün spor camiası ne Adalı`ya, ne Havutçu`ya ne de Ateş`e bir şey kondurmamıştır. Dolayısıyla ne iddianamede, ne delillerde, ne de aleyhte bir ifade vardır. Mahkeme sonucunda da aynı şekilde aklanacaklarına inanıyoruz. Allah kimseye vermesin. Herkese iyilik versin`` diye konuştu.

-Adalı: ``Her zaman Beşiktaş`ın emrindeyim``-Beşiktaş Kulübü yöneticisi Serdal Adalı ise her zaman kulübün emrinde olduğunu ifade etti.

Adalı, Beşiktaş`a dönüp dönmeyeceği yönündeki soru üzerine, ``Bir parça daha bu konuda beklemek istiyorum. Hakikaten geçtiğimiz iki senede ailemi çok ihmal ettim. Altında başka bir şey aranmasın. Önümüzdeki şu sureyi ailemle geçireyim. Ben her zaman Beşiktaş`ın emrindeyim. Yönetimde olayım ya da olmayayım, fark etmez`` dedi.

Divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz`e de desteklerinden dolayı teşekkür eden Adalı, şunları söyledi:``Geçtiğimiz beş aylık sürede bizi yalnız bırakmadı. Bütün cumartesi, pazar ve hafta içlerini bizimle beraber geçirdi. Hakikaten ziyaretlerinden çok mutlu olduk. Teşekkür ediyorum. Başkanımızın da ifade ettiği gibi inşallah mahkeme sonunda alnımızın akıyla bu işten çıkacağımıza inanıyoruz. Her zaman söylediğim gibi yüce Türk adaletine inanıyoruz ve güveniyoruz.``Tutuklu bulundukları dönemde ziyaretleriyle kendilerine destek verenlere teşekkür eden Serdal Adalı, gelmeyenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Teşekkür konuşmasında zaman zaman divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz de müdahalede bulunurken Adalı, ``Bize destek olan taraftarımıza ve camiamıza, cezaevine gelen dostlara çok teşekkür ediyorum`` dedi.

Karadeniz`in araya girmesi sonrası Serdal Adalı, ``Gelmeyenlere, izin alamayanlara çok teşekkür ediyorum. Büyük destek verdiler bize`` ifadelerini kullandı.

-Havutçu: ``İyi giden işleyiş var``-Beşiktaş`ta genel direktörlüğe getirilen Tayfur Havutçu ise teknik direktör Carlos Carvalhal ile birlikte takımı en iyi yerlere getirmeye çalışacaklarını dile getirdi.

Yeni görevi ile ilgili soruları yanıtlayan Havutçu, ``Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Kendileri bana teknik direktörlük görevini de teklif ettiler. Ama bu süreçte camia için bu şekilde devam etmenin doğru olduğuna inandım. İyi giden işleyiş var. Ben her zaman kulübün içindeyim. Bundan sonra da bütün çalışmalarımız Carlos Carvalhal ile beraber Beşiktaş`ı daha iyi yerlere taşımak için olacak`` diye konuştu.

Ziyaretiyle ilgili de açıklamalarda bulunan genç teknik adam, şunları söyledi:``Beş aylık süreçte divan kurulu başkanımız devamlı bizimle beraberdi. Motive etti. Teşekkür ziyaretinde bulunduk. Ayrıca bütün camiamıza, taraftarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da mahkeme sürecinden alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz.``(ED-TAŞ-SBR)
Kaynak: AA